Page 32 - Revista ZIUA Cargo decembrie 2019
P. 32

VOLVO TRUCKS
A început vânzarea
vehiculelor electrice
urbane
Volvo Trucks a anunțat începerea vânzărilor camioanelor electrice Volvo FL și Volvo FE pe câteva piețe din Europa, pentru a răspunde cererii crescânde de soluții de transport durabile în zone urbane.
  Fără să emită gaze de eșapa- ment și cu un nivel redus de zgomot, camioanele electrice oferă un potențial imens în zonele ur- bane. În primul rând, nivelul redus de zgomot face posibilă efectuarea livră- rilor de produse și colectarea deșeu- rilor dimineața devreme sau noaptea, contribuind la îmbunătățirea logisticii și la reducerea congestiei traficului în timpul orelor de vârf. În al doilea rând, cu o calitate mai bună a aerului și mai puțin zgomot, camioanele electrice creează noi oportunități pentru plani- ficarea traficului si infrastructurii rutiere din orașe. Un camion electric poate fi, de exemplu, utilizat în zonele de încăr- care din interiorul clădirilor și în zonele de mediu protejate.
Jonas Odermalm
 CAMIOANE ȘI SERVICII
 32 ............................................................................................................................................ decembrie 2019


























































































   30   31   32   33   34