Page 34 - Revista ZIUA Cargo decembrie 2019
P. 34

Nikola TRE
capătă contur
Iveco, FPT Industrial și Nikola Corporation au dezvăluit publicului macheta primului vehicul electric pe baterii (BEV) destinat piețelor europene, Nikola TRE, la numai trei luni după ce au anunțat încheierea parteneriatului.
Nikola TRE, care are la bază modelul Iveco S-Way și inte- grează tehnologia de top de la Nikola, va fi lansat cu ocazia expo- ziției de vehicule comerciale IAA 2020 de la Hanovra, iar primele livrări către clienți vor avea loc în 2021.
Nikola TRE este primul pas către modelul electric Nikola pe bază de ce- lule de combustibil, care va fi disponibil în 2023.
Integrarea designului Nikola în cadrul modelului Iveco S-Way a fost realizată de către Nikola și Italdesign, în sediul său din Moncalieri (Torino). Integrarea acestui design este o con- secință naturală a unui parteneriat dintre cele două companii, care datea- ză din 2018, rezultatul fiind macheta modelului Nikola TRE, dezvăluită în cadrul unui eveniment desfășurat în
   CAMIOANE ȘI SERVICII
 34 ............................................................................................................................................ decembrie 2019



























































































   32   33   34   35   36