Page 59 - Revista ZIUA Cargo ianuarie 2020
P. 59

  Variantele de colaborare sunt diverse, toate implicând asistență în limba română, prin intermediul unui call-center deschis non-stop, la nivelul întregii Europe.
Cei mai mulți optează pentru un contract simplu de servisare, în cazul căruia, în funcție de bonitatea compa- niei, este stabilită o limită de credit.
În acest gen de parteneriat, TIP Trailer se angajează să serviseze ve- hiculele clientului în unitățile sale sau în cele partenere, pentru solicitări pe teritoriul Europei. În funcție de proble- mele apărute în cazul capetelor trac- tor, acestea pot fi preluate în rețeaua TIP Trailer, sau clientul este îndrumat către unitatea service cea mai apro- piată care-i poate rezolva problema. Există, inclusiv, posibilitatea să fie tri-
misă o unitate service mobilă, dacă vehiculul este nedeplasabil, fiind rea- lizate, contra cost, punctual, inclusiv transbordări ale mărfurilor transportate.
În concluzie, TIP Trailer Services este, astăzi, un jucător pe piața de service care acoperă de o manieră unică teritoriul european, jucător aflat într-o continuă expansiune, propunând un mod de a aborda lucrurile de care de multe ori uităm, atunci când ne aflăm în calitatea de client: opțiuni co- recte la un preț corect.
Un jucător cu tradiție în zona de semiremorci, TIP Trailer Services va oferi, în paralel cu abordarea segmentului de închiriere pentru camioane, soluții și în zona vehiculelor comerciale mici, în special pentru zona de transport frigorific.
Variantele de închiriere de vehicule Euro 4 sau 5 pentru piața internă pot fi foarte potrivite, în 2020, în condițiile unui parc extrem de îmbătrânit și ale unor tarife care nu permit, decât în mod excepțional, camioane noi.
Deductibilitatea integrală continuă să facă închirierea interesantă.
 ianuarie 2020 ................................................................................................................................................ 59
 CAMIOANE ȘI SERVICII

























































































   57   58   59   60   61