Page 91 - Revista ZIUA Cargo ianuarie 2020
P. 91

Autogari.RO
15 ani în lumea
transporturilor
Au trecut 15 ani de când Autogări.RO a intrat în marea rețea de transport, care unește călătorii cu șoferii, cu drumurile, autocarele și toți cei care stau în spate și organizează activitatea.
 P e parcursul acestor ani, se va regăsi un modul facil de gestiu- multor abonamente într-o factură către
ne a clienților recurenți de abonamen- te, dar și cu flexibilitatea emiterii unui abonament personalizat, pe anumite zile ale săptămânii sau cu un anumit număr de călătorii. De asemenea, fac- turarea va permite gruparea mai
 Autogări.RO a informat milioa-
ne de persoane despre servi- ciile de transport dorite (7 milioane, în 2019), adăugând un grad de pro- fesionalism industriei.
Despre REZMax și Autogari.RO, la bilanț de an
În 2019, Autogări.RO a lansat apli- cația REZMax Șofer. După aproape 2 ani de dezvoltare, sistemul REZMax se află la bordul mașinilor, permi- țând șoferilor să vadă în timp real dia- grama de călători și să vândă bilete de pe telefonul mobil sau tabletă.
Tot în 2019, a fost dezvoltată co- municarea prin SMS, ce permite uti- lizatorilor REZMax să comunice ușor informații călătorilor sau șoferilor. Acest serviciu a fost extins cu o apli- cație pentru telefoanele mobile, ce permite operatorilor să folosească pro- priile numere și propriile abonamente pentru a trimite SMS-urile, automat, din sistem.
Conectarea la casele de marcat
a reprezentat o altă preocupare Autogări.RO, în 2019. Astfel, a fost dez- voltat REZMaxPOS Server, prin care vânzarea de bilete poate fi urmată, automat, de emiterea bonului fiscal, cu toate informațiile despre cursa aleasă. Această aplicație funcționează cu casele DATECS și TREMOL A19PLUS, pentru casele DAISY fiind dezvoltată o altă metodă de interconectare.
În prima parte a anului 2020, Autogari.RO va primi o față nouă, pentru a răspunde mai bine majorității utilizatorilor de pe telefoanele mobile (aproximativ 80%) și pentru a facilita cumpărarea biletelor on-line și perso- nalizarea experienței fiecărui utilizator.
De asemenea, în 2020, REZMax va primi o interfață modernă și mai prietenoasă. Aceasta se va adapta la telefoanele mobile sau tablete și va aduce și facilități noi, orientate spre re- lația cu clientul și simplitate în folosire.
Abonamentele de transport au reprezentat o altă prioritate în anul ce a trecut. În noua interfață REZMax,
o firmă angajatoare. Abonamentele se folosesc, la îmbarcare, prin scana- rea codului QR cu aplicația REZMax Șofer, care verifică în sistem valabili- tatea călătoriei și tine evidența tuturor călătoriilor.
  ianuarie 2020 ................................................................................................................................................ 91
 PASAGERI
















































































   89   90   91   92   93