Page 26 - Revista Ziua Cargo februarie 2020 ZIUA Cargo
P. 26

   Finanțare prin Volvo Financial Services
• Leasing financiar, pe o perioadă de până la 4 ani
• Avans pornind de la 7%, dobânda fiind de 2,99%.
Dosarul de finanțare este subiectul aprobării de către Volvo Financial Services România.
 VOLVO FH UNLIMITED EDITION
Posibilități nelimitate
De la lansarea sa, în urmă cu peste 25 de ani, Volvo FH a evoluat într-unul dintre cele mai populare camioane din lume. Astăzi, Volvo Trucks propune clienților săi o versiune cu adevărat... nelimitată, ca posibilități.
Lanțul său cinematic cu moto- rizare D13K oferă un cuplu înalt și eficiență a consumului de combustibil, fără a compromite per- formanța. Alături de o manevrabilitate excelentă, aceste aspecte fac viața la bord a șoferului mai puțin solicitantă și mai plăcută. În interiorul cabinei, șoferul este Numărul 1, bucurându-se de niveluri înalte de confort, soluții er- gonomice și sisteme de siguranță ex- cepționale.
Pentru proprietari, FH oferă un cost de operare redus și o valoare înaltă, în timp ce soluțiile inovatoare precum I-Shift, I-See și I-Save optimizează condusul și experiența de utilizare.
Ținând cont de toate acestea, nu mai este pentru nimeni o surpriză faptul că Volvo FH este recunoscut ca prima alegere a șoferilor, precum și ca un vehicul profitabil și performant.
Un pachet complet
În primul rând, FH Unlimited Edi- tion are la bază un camion echipat cu elemente ce au un impact important
asupra economiei de combustibil: cea mai recentă variantă de motor de 13 litri, de 460 CP sau 500 CP Step D, șasiu mediu sau Xlow, inteligenta transmisie I-Shift cu programul pentru transport internațional, sistemul I-See, care optimizează schimbarea treptelor de viteză.
În plus, alături de specificația teh- nică optimizată, pachetul include și alte servicii suplimentare, care contri- buie la o exploatare cât mai eficientă: contractul de service Volvo Gold, ce garantează cea mai mare disponibili- tate posibilă, sau serviciile telematice Dynafleet, de management al flotei, pentru a ști mereu ce se întâmplă cu camioanele și șoferii dumneavoastră.
Economie și siguranță
FH Unlimited Edition este echipat cu motor diesel, 13 l Euro 6 SCR+EGR, capabil să dezvolte o putere maximă de 460 CP și un cuplu maxim de 2.300 Nm. În plus, modelul dispune de frână de motor VEB+, 375 kW la 2.300 rpm,
de transmisie inteligentă I-Shift, cu 12 trepte, 2.600 Nm și pachet economie combustibil. Printre dotările care con- tribuie la obținerea unui consum redus se numără sistemul I-See cu hărți sal- vate în unitatea din camion, compresor de 760 cc/1.100 l/min., pompă de ser- vodirecție cu debit variabil, un pachet complet de deflectoare, discuri frână față cu greutate redusă, suspensie spate pneumatică, având o greutate redusă, sau pilot automat pentru eco- nomie suplimentară.
Din punctul de vedere al siguran- ței, noua ediție nelimitată FH propune un sistem de avertizare frânare de ur- gență, coliziune, frânare automată,
 26 .............................................................................................................................................. februarie 2020
CAMIOANE ȘI SERVICII















































































   24   25   26   27   28