Page 27 - Revista Ziua Cargo februarie 2020 ZIUA Cargo
P. 27

   Pachet Unlimited Edition
Dacă doriți elemente care să evidențieze și mai mult beneficiile și reputația bine-cunoscutului model FH, puteți opta pentru pachetul unic de detalii exterioare și interioare Volvo Unlimited Edition:
• Inscripționare FH Unlimited Edition pentru lateralele cabinei
• Emblema Unlimited Edition pentru laterale cabină
• Treapta inferioară de acces grilă față – cromată
• Treapta superioară de acces grilă față – cromată
• Mânere uși cromate.
PACHET DE TOP
Pachetul de bază Unlimited Edition plus:
• Panouri uși laterale cu piele
• Volan din piele cu reglare suplimentară
• Scaune din piele ventilate
  unul de păstrarea benzii de circulație, cu avertizare sonoră, un imobilizator electronic motor, alarmă pentru mersul înapoi și un sistem de iluminare cu fa- ruri Bi-Xenon și lămpi spate cu leduri.
Șoferul este „rege”
„Prima alegere a șoferilor” vine, acum, cu și mai multe elemente de natură să le facă viața la bord și activi- tatea mai ușoare și mai plăcute. Vehi- culul este echipat cu cabină de dormit Globetrotter, trapă din sticlă cu acțio- nare manuală, oglinzi retrovizoare cu încălzire și reglare electrică, sistem de climatizare automat și parasolar exterior deasupra parbrizului.
Pachetul de dormit disponibil pen- tru două persoane include un compar- timent de stocare pe peretele spate al cabinei, de 154 l (300 mm înălțime), un panou de comandă climatizare, lu- mini, trapă, uși, geamuri, ceas, sistem audio, o aerotermă de parcare (2 kW) și un sistem de iluminare interior ca- bină cu intensitate variabilă.
Pachetul media propune elemente precum Dynafleet, ecran color cu touch screen de 7 inch, boxe 4×35W+2 tweetere, redare MP3 / ASF / WAV / WAVE/MP4/MP4A/OGG/AAC,in- trare stereo 3,5 mm, USB, Bluetooth dual, Wi-Fi, Voice control și aplicații (Spotify, Deezer, Tune In, Maps, Weather, Cal- culator, Internet Browser).
Interiorul cabinei oferă, de ase- menea, un scaun șofer cu suspensie pneumatică, încălzire și centură inte- grată, un scaun pasager cu suspensie pneumatică, două compartimente de stocare sub pat, cu o capacitate totală de 130 l, un frigider de 33 l sub patul de jos, cu congelator, izolare supli- mentară a cabinei și un volan îmbrăcat în piele, reglabil suplimentar.
Servicii pentru tot ceea ce vă este necesar
FH Unlimited Edition vine acoperit de un Contract de Service Volvo Gold, inclus pentru 3 ani, care acoperă toate
reparațiile necesare, întreținere perso- nalizată (verificări, înlocuiri fluide, filtre, curele etc.; consumabile: ambreiaj, plăcuțe, baterii etc.), asistență pentru tractare Plus (include tractare și în caz de accidente, parcare, transport șofer, cazare etc.), conectivitate – monitori- zarea online a codurilor de eroare, a schimburilor de ulei, a sistemului de aer comprimat, uzurii ambreiajului, frâ- nelor etc., asigurare pentru 100% Dis- ponibilitate și buton și microfon pentru Volvo Action Service On Call.
De asemenea, ediția nelimitată FH oferă un abonament preplătit pentru 1 an pentru 2 servicii Dynafleet Online: „Combustibil și Mediu” și „Poziționare”, alături de un abonament pentru actuali- zări hărți I-See preplătit pentru 5 ani.
Nu în ultimul rând, Volvo Trucks ofe- ră, alături de camion, contract de ser- vice și servicii telematice, un curs de perfecționare șofer, pentru a obține ma- ximum de economie de combustibil.
adaptarea: Raluca MIHĂILESCU
raluca.mihailescu@ziuacargo.ro
  Dacă doriți să explorați următorul nivel de economie de combustibil, puteți opta pentru PACHETUL I-SAVE, ale cărui performanțe privind consumul de motorină și de AdBlue au fost dovedite deja de clienți din România și Europa. Față de motorizarea anterioară, rezultatele privind reducerea consumul obținute cu Volvo FH cu tehnologie I-Save au fost excelente: -10% pentru motorină, -40% pentru AdBlue.
INCLUDE:
• Motor D13 TC echipat cu pistoane cu interior brevetat – versiuni de 460 CP (2.600 Nm) și 500 CP (2.800 Nm)
• Transmisie I-Shift cu software optimizat pentru transporturile de cursă lungă • I-See: folosește hărți noi, analizează topografia, adaptează treptele de viteză, frâna de motor
• Noi punți spate: caracterizate de fricțiune scăzută și o înaltă eficiență a consumului
• Oprire motor la ralanti: oprește automat motorul după 2,5 minute
• I-Cruise cu I-Roll: reglează viteza pentru a reduce consumul de combustibil • Servodirecție: pompă cu debit variabil
 februarie 2020 .............................................................................................................................................. 27
 CAMIOANE ȘI SERVICII

































































   25   26   27   28   29