Page 45 - Revista Ziua Cargo
P. 45

  • 28 de camioane Volvo erau livrate către Aquila, ca parte dintr-un parteneriat semnat între cele două companii, ce cuprindea atât furnizarea de camioane, cât și de servicii.
• Romtrailer, service autorizat Schmitz Cargobull în România, tocmai ce inaugurase un nou service la Sibiu, în timp ce anunța investiția a 3 milioane de euro într-un alt centru service, la Bolintin Deal, în județul Giurgiu.
• Autoconstruct, unul dintre principalii furnizori de pe piața autohtonă a vehiculelor specializate de la acea vreme, anunța că a întrerupt colaborarea cu Meiller și a încheiat un parteneriat cu Dautel.
• Cătălin Olteanu, manager general al FM Logistic România, ne detalia diferențele imense între cum se realiza transportul și logistica în China, față de România.
• GTI Logistic, o companie la început de drum în 2010, detalia, printr-un interviu oferit de Mihai Iancu, directorul general, cum orientarea spre clienții mici a fost lozul câștigător pentru companie, în acele vremuri.
Transport pasageri
• RATB lansase 9 trasee turistice către mânăstiri și obiective aflate în apropierea Bucureștiului, inclusiv către Parcul Natural Comana, una dintre cele mai mari zone umede din România. Proiectul făcea parte dintr-un protocol încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, ce prevedea promovarea zonelor turistice din jurul Capitalei.
• Mercedes-Benz Citaro G BlueTec Hybrid era noul model de autobuz urban adus în țară de EvoBus România.
• PRE-IAA – SETRA era gata de participare la cel mai important eveniment de gen al anului, IAA Hanovra 2010, unde producătorul de autobuze și autocare miza pe îmbunătățirea confortului pasagerilor, venind cu scaune complet noi. De menționat și faptul că era pentru prima oară când brandul SETRA era găzduit într-un stand Daimler.
Alexandru STOIAN
alexandru.stoian@ziuacargo.com
      august 2020 ................................................................................................................................................ 45
 RETRO






















































































   43   44   45   46   47