Page 17 - Revista ZIUA CARGO
P. 17

   Loredana Apreutese, director general International Alexander Provocări, organizare, inovație, adaptabilitate, empatie
„Cele mai importante provocări, în perioada COVID-19, ce a afectat întreaga economie, la nivel mondial, au fost legate de fluxul organizațional al personalului și de acțiuni strategice cu privire la întregul business. Mai mult decât atât, clienții au solicitat flexibilitate sporită, în ceea ce privește asigurarea capacităților de producție și de transport, indiferent de variația de volume care a existat. Am fost nevoiți să ne adaptăm rapid la noua tendință și ne-am reorientat, pentru a îmbina segmentul în care activăm cu alte sectoare. Cu toate că a fost o perioadă plină de provocări, managementul a decis să păstreze toți an- gajații și, mai mult decât atât, după primul lockdown, am supli- mentat numărul de locuri de muncă, având, în prezent, apro- ximativ 1.450 de angajați. Cel mai interesant lucru, în perioada aceasta, a fost elementul de unitate, care și-a spus, din nou, cuvântul, în ceea ce privește echipa International Alexander.
În final, succesul companiei înseamnă stabilitate pentru fiecare persoană care face parte din această poveste, indiferent că vor- bim despre furnizori, subcontractori, angajați sau clienți finali.
La începutul pandemiei, ne-am confruntat cu o scădere masivă a volumelor, în sectorul automotive, mai ales că nimeni nu se aștepta să se întâmple asta peste noapte. Decizia a fost de a ne reorienta rapid, mai ales că nu lucram, nici la momentul respectiv, exclusiv în acest domeniu. Astfel, am crescut expunerea în FMCG și ne-am reorientat către pharma și food.
În mod paradoxal, anul acesta am continuat investițiile. Am mărit flota, am achiziționat suplimentar 30 de capete tractor, 80 de semiremorci, 10 Sprinter și câteva transportoare”.
Dan Ananovici, director executiv Vectra International Adaptabilitate, provocare, surpriză, oportunitate, viteză de reacție
„Am început schimbările devreme, în luna martie, și nu numai organizaționale sau de infrastructură. În primul rând, ne-
PUBLICITATE
  decembrie 2020 .......................................................................................................................................... 17
 PIAȚĂ ȘI COMPANII

























































































   15   16   17   18   19