Page 59 - Revista ZIUA CARGO
P. 59

      Gheorghe Hagi, fondator Academia Hagi:
„Mulțumesc partenerilor noștri, MHS Holding, pentru sprijinul permanent acordat încă de la începutul proiectului Academiei. Le-am promis, atunci, că vom deveni cea mai bună academie de fotbal din România, iar astăzi putem să spunem că ne-am onorat promisiunea. Orice detaliu poate face diferența, în fotbal, iar confortul sportivilor noștri poate fi un atu important.”
„Suntem alături de Academia Hagi de peste 10 ani, de când aceasta a fost înființată. Deși anul trecut a fost dificil, ne-am dorit să ne păstrăm promisiunea față de ei și să le punem la dispoziție un nou autocar MAN, care este utilizat de către prima echipă FC Viitorul”, a declarat Elena Claudia Iordache, CEO MHS Truck & Bus Group, importator și distribuitor MAN în România.
Noul MAN Lion’s Coach este cel de-al treilea autocar din istoria parte- neriatului, pus la dispoziție de MHS Truck & Bus Group pentru FC Viitorul. Echipa se alătură cluburilor de fotbal importante, precum FC Bayern Mün- chen, Borussia Dortmund, FC Barce- lona, Hamburg SV, Hannover 96 și echipa națională de fotbal a Germaniei – Die Mannschaft care, de asemenea, utilizează autocare MAN.
Alexandru STOIAN
alexandru.stoian@ziuacargo.ro
februarie 2021 .............................................................................................................................................. 59
 PIAȚĂ ȘI COMPANII



























































































   57   58   59   60   61