Page 61 - Revista ZIUA CARGO
P. 61

  ceea ce înseamnă aproximativ unul din cinci, folosesc acest serviciu gratuit în fiecare zi, totalizându-se 175.000 de pasageri și 50.000 de kilometri par-
curși pe an. Utilizarea acestor auto- buze electrice va avea ca rezultat re- ducerea emisiilor de CO2 cu 60 de tone pe an.
ServiciulesteoperatdecătreFAURE, un partener de lungă durată al lui Berliet, apoi al Renault Trucks pentru transpor- tul angajaților, cu care Renault Trucks a semnat un nou acord de parteneriat pe opt ani. Cu suportul Moebus, sursă de subvenții private, FAURE este prima companie din Franța care a achiziționat autobuze Volvo integral electrice.
Actorii principali ai „superproducției”
FAURE este un jucător din dome- niul mobilității locale care se străduie să facă din transportul public o călă- torie in sine. Pentru a realiza acest lu- cru, 1.123 de angajați sunt în contact permanent cu autoritățile locale și cu pasagerii, în efortul de a asigura nu numai deplasarea, ci o mobilitate care să fie mai simplă, mai conectată și mai integrată în viața de zi cu zi.
Se concentrează pe mobilitatea sigură, combinând calitatea serviciilor, performanțele economice și un sens de interes general.
În fiecare an, peste 25 de milioane de pasageri se bazează pe FAURE pentru cerințele lor de transport.
Moebus este cel mai important program de subvenții private din cadrul schemei de Certificate de Economisire a Energiei, care contribuie la achizi- ționarea de autobuze electrice și la electrificarea depourilor pentru com- paniile publice și private care organi- zează transport public.
adaptarea Raluca MIHĂILESCU
raluca.mihailescu@ziuacargo.ro
 februarie 2021 .............................................................................................................................................. 61
 PIAȚĂ ȘI COMPANII























































































   59   60   61   62   63