Page 30 - Revista ZIUA CARGO
P. 30

RENAULT TRUCKS T, T HIGH, C & K EVOLUTION 2021
Mai confortabile, mai
fiabile și mai eficiente
Renault Trucks își actualizează gamele T, T High, C și K, în 2021, aducând îmbunătățiri majore, în termenii confortului la condus
și la bord, ai siguranței și ai productivității. Aceasta este cea mai importantă evoluție de la înnoirea completă a gamelor producătorului, în 2013.
  R enault Trucks schimbă desig- nul exterior al vehiculelor sale, adoptând un stil mai impună- tor, în special la nivelul farurilor, a căror dimensiune a fost redusă, pentru creș- terea suprafeței vopsite în partea infe- rioară a caroseriei. O nouă grilă tip fagure completează designul mai mo- dern și mai elegant al camioanelor
Renault Trucks 2021.
Confort îmbunătățit la bord și la condus
Vehiculele sunt echipate cu o nouă coloană de direcție ajustabilă pe trei axe. Aceasta permite șoferului să a- dopte poziția de conducere care i se potrivește cel mai bine, adaptată cu precizie corpului său, cerințelor misiu- nii de transport sau preferințelor perso- nale. Coloana poate fi ajustată cu un singur picior atât pentru setarea pozi- ției, cât și pentru gradul de înclinare a volanului. Ajustarea cu ambele mâini pe volan și blocarea instantanee asi- gură atât precizie, cât și siguranță. În
plus, sistemul Neiman de pe coloana de direcție a fost înlocuit de un buton de start.
Renault Trucks oferă, acum, o ga- mă modulară de scaune pentru flexi- bilitate compeltă, în termenii reglajelor, ai combinațiilor disponibile și ai opțiuni- lor. Producătorul a introdus, de aseme- nea, noi materiale textile, concepute pentru a suporta multele urcări și co- borâri zilnice din cabină. O versiune din piele este disponibilă ca opțiune.
Versiunile 2021 ale Renault Trucks T, T High, C și K propun, de aseme- nea, noi soluții de depozitare. În plus, Renault Trucks a adăugat un suport pentru tabletă și telefon, poziționat la îndemâna șoferului, care oferă acces la mai multe dispozitive simultan și încărcare prin intermediul a două prize USB-C. A fost adăugat, de asemenea, un nou sertar de depozitare pentru documente A4. Pe partea pasagerului, vehiculele au două spații de depozi- tare cu o capacitate totală de 7 litri (inclusiv un frigider cu o capacitate de 2 litri).
O zonă de dormit ca acasă, departe de casă
Pentru starea de bine a șoferului și pentru o longevitate crescută a echi- pamentului, Renault Trucks a crescut grosimea saltelei pentru cușeta tip „Serenity” cu 13% și a dublat numărul de arcuri, oferind un suport optim, da- torită unei mai bune distribuții a greu- tății corporale. Este disponibil opțional și un topper pentru saltea cu spumă de memorie. Salteaua este detașabilă, pentru utilizarea unor cearșafuri pe măsură.
Pentru un plus de confort, au fost adăugate la pat două prize USB-C, pentru facilitarea încărcării dispoziti- velor electronice, menținându-le la în- demâna șoferului în timpul perioadelor de odihnă.
În fine, pentru a îmbunătăți calita- tea sunetului în cabină, Renault Trucks colaborează cu producătorul francez Focal, pentru furnizarea de echipa- ment Hi-Fi și boxe.
CAMIOANE ȘI SERVICII
 30 ...................................................................................................................................................... mai 2021

















































































   28   29   30   31   32