Page 29 - Revista ZIUA CARGO
P. 29

  wich, de înaltă performanță, care asigură un cuplu maxim de până la 2.300 Nm.
Versatilitatea extremă, dimensiu- nea gamei și oferta extensivă de va- riante fac din IVECO T-WAY camionul perfect pentru toate tipurile de aplicații.
Concentrare
pe confortul
și siguranța șoferului
Cabina IVECO T-WAY oferă un design plăcut pentru șofer, cu linii fine, aerodinamice. Disponibilă în două versiuni – cabină scurtă AD și cabină lungă AT, cu acoperiș standard sau înalt – cu caracteristici care trebuie să ușureze munca zilnică a șoferului. Întregul spațiu destinat șoferului a fost conceput pentru a oferi un mediu de trai practic și confortabil. Scaunul er- gonomic și confortabil, împreună cu noul concept de volan multifuncțional, asigură un nivel excelent de confort.
Siguranța șoferului este esențială, în condițiile dificile de utilizare cu care se confruntă, în mod frecvent, IVECO T-WAY. Vehiculul este proiectat pentru a oferi protecție maximă, dispunând de sisteme de siguranță care depă- șesc cu mult cerințele omologării de tip. Noul sistem de frânare EBS este dotare standard, iar frânele cu disc sunt disponibile pe modelele PWD (tracțiune parțială) și noile ADAS (Sis- teme de Asistență Avansată pentru Șoferi) sunt disponibile pentru întreaga gamă.
În completare: IVECO X-WAY
Gama de mare capacitate IVECO X-WAY este ideală pentru aplicații în care camionul operează 90% din timp pe șosea și este capabilă să facă față și unui traseu în regim off-road, pentru a ajunge la destinația finală. Este con- cepută pentru flexibilitate, cu o selecție extensivă de șasiuri, cabine și axe, este construită pentru robustețe și fia- bilitate, pentru o largă varietate de a- plicații și dispune de toate caracteris- ticile de confort, siguranță și eficiență caracteristice unui vehicul on-road. Este vehiculul perfect pentru piețe cu limite stricte de greutate totală și, în consecință, în care productivitatea de- pinde de sarcina utilă. Este vorba, în special, despre versiunea SuperLight, care oferă cea mai mare sarcină utilă din clasa sa.
Cu IVECO X-WAY și IVECO T-WAY, constructorul italian oferă, în prezent, cea mai completă și cea mai nouă ga- mă pentru aplicații off-road de pe piață.
adaptarea: Raluca MIHĂILESCU
raluca.mihailescu@ziuacargo.ro
  mai 2021 ...................................................................................................................................................... 29
 CAMIOANE ȘI SERVICII





















































































   27   28   29   30   31