Page 63 - revista ZIUA CARGO
P. 63

   ● Cum s-a adaptat la piață un dealer care vindea 350 de vehicule în 2008 și a ajuns să vândă doar 20 în doi ani și jumătate? Prin reducerea drastică a costurilor și diversifi- carea activității, a explicat detaliat Magda Peșu, director vânzări Anadolu Automobil Rom, într-un interviu pentru ZIUA CARGO.
60 de ani
de istorie Setra
● Setra sărbătorea, la începutul lunii mai 2011, la Ulm, 60 de ani de existență. Aniversarea festivă a fost urmată de plimbări cu oldtimer-ele de legendă, ce au putut fi conduse de jurnaliștii prezenți la eveniment.
Adrian Criț
● RATB demara, în mai 2011, eliminarea biletelor de hârtie. „Vrem să elimi- năm frauda. Rămân car- durile ACTIV, MULTIPLU și plata cu cardul bancar”, anunța directorul general, Adrian Criț. Se discuta și de proiectul introducerii „autobuzelor de noapte”.
● Mercedes-Benz lansa o nouă generație a autobuzului Citaro, cea de a doua.
● Consiliul Municipal din Adelaide (Australia) făcea pionierat în transportul „verde”, introducând în sistemul public primul autobuz electric din lume alimentat cu energie solară.
● KIA prezenta conceptul KV7, un „activity van” ce voia să reprezinte o provocare aruncată ideii că van-urile sunt strict pentru transportul familiilor numeroase. KV7 exprima o viziune a unui vehicul cu capacitatea funcțională de a transporta mai multe persoane și bagajele lor, fiind, în același timp, și un „social hub” pentru grupuri de prieteni și căutători de aventură.
Alexandru STOIAN
alexandru.stoian@ziuacargo.ro
      iulie 2021 .................................................................................................................................................... 63
 RETRO






















































































   61   62   63   64   65