100 de camioane IVECO S-WAY alimentate cu HVO, pentru Grupul Smet

IVECO va furniza operatorului italian de transport și logistică, Grupul Smet, 100 de noi camioane IVECO S-Way Fuel Hero alimentate cu HVO, care vor fi livrate în cursul anului. Vehiculele vor fi utilizate în activitățile de transport și logistică din întreaga țară.

Cele 100 IVECO S-Way Fuel Hero de 490 CP comandate sunt camioane cu două axe, dotate cu un motor Cursor 13 eVGT și transmisie Hi-Tronix cu 12 trepte. Vehiculele au fost proiectate pentru a maximiza economia de combustibil cu până la 8%, oferind soluția ideală pentru durabilitatea pe distanțe lungi. În plus, camioanele diesel IVECO S-Way sunt 100% compatibile cu HVO (Hydrogenated Vegetable Oil), un biocombustibil de înaltă calitate, produs din uleiuri vegetale și deșeuri, care poate fi utilizat în formă pură în toate motoarele diesel de ultimă generație pentru un transport ecologic.

Această comandă este cea mai recentă din parteneriatul pe termen lung dintre IVECO și Gruppo Smet, care împărtășesc acceași abordare orientată spre viitor, cu focus pe inovație și sustenabilitate. Cu noul IVECO S-Way Fuel Hero – emblematic în materie de sustenabilitate, prin utilizarea HVO și cu o eficiență ridicată în transportul pe distanțe lungi – cei doi parteneri contribuie din plin în procesul de decarbonizare din industria transporturilor.

IVECO

Brandul IVECO face parte din Iveco Group N.V. (EXM: IVG) care proiectează, produce și comercializează o gamă largă de vehicule comerciale ușoare, medii și grele, camioane off-road și vehicule adecvate pentru orice tip de caroserie.

Inovează în mod constant și își extinde portofoliul de produse pentru a oferi fiecărui client vehiculul care se potrivește exact misiunii sale. Oferta sa completă este concepută în funcție de nevoile șoferului pentru a oferi o experiență excelentă, cu accent pe siguranță și confort. O gamă largă de servicii digitale avansate, bazate pe conectivitate, dezvoltate pentru a ajuta proprietarii de flote să își administreze eficient flota, îmbunătățește soluția completă de transport IVECO. IVECO își urmărește strategia de decarbonizare printr-o abordare multienergetică care include dezvoltarea în continuare a tehnologiilor bio-metan, electrice cu baterii și cu pile de combustie.

IVECO operează 7 uzine de producție și 8 centre de cercetare și dezvoltare. Contează pe 3 500 de puncte de vânzare și service în peste 160 de țări, care garantează asistență tehnică oriunde se află un vehicul IVECO.

IVECO conduce pe drumul schimbării, impulsionând transformarea industriei transporturilor, propulsată de ambiția de a fi cel mai de încredere partener și jucător complet pentru clienții săi.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.