Eurowag Pay. Tehnologia în sprijinul transportatorilor

Eurowag continuă să consolideze și să extindă rețeaua Eurowag Pay, soluția sa de plată mobilă care le permite clienților săi să achite carburantul folosind aplicația companiei. Această soluție inovatoare permite transportatorilor și șoferilor să aibă un control mai eficient și mai sigur asupra plăților pe care le efectuează și, de asemenea, crește viteza și securitatea tranzacției.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Pentru a efectua plăți de carburant cu Eurowag Pay, fiecare șofer trebuie să aibă contul configurat și un card atribuit de către dispecer. În plus, pentru un proces complet securizat, pentru a se conecta la aplicația Eurowag, șoferii trebuie să-și folosească PIN-ul personal sau identificarea biometrică/facială.

Două dintre cele mai interesante caracteristici ale acestei funcționalități pentru fiecare client Eurowag sunt, în primul rând, că poate alimenta la o stație de alimenatare doar dacă sunt prezenți fizic, deși dispeceratul poate autoriza realimentarea la distanță dacă este necesar. În al doilea rând, cu Eurowag Pay toate plățile de carburant pot fi efectuate folosind doar dispozitivul mobil. Nu este necesar un card fizic pentru proces, deși șoferul sau compania trebuie să aibă un cont cu un card Eurowag alocat pentru tranzacții.

Eurowag Pay este disponibil în prezent la aproximativ 716 de stații de alimentare, cu peste 2.000 de stații estimate să fie operaționale până la sfârșitul anului 2023.

„Soluția Eurowag Pay este simplă, rapidă și sigură. La Eurowag, prin soluțiile noastre tehnologice, ne propunem să ușurăm munca clienților noștri și să le eliminăm grijile. Pentru a fi mai eficienți, este important ca aceștia să poată alimenta fără a pierde timpul și pot face acest lucru fără riscul de a fi expus vreunui tip de fraudă”, spune Enric Perales, directorul de vânzări al Eurowag în Spania.

Eurowag Pay oferă clienților Eurowag multe avantaje și acestea sunt cinci dintre cele principale:

  • Rețea largă de acceptare: Eurowag Pay este acceptat la o rețea largă de stații de alimentare afiliate din întreaga Europă.
  • Gratuit: Eurowag Pay este disponibil pentru toți clienții Eurowag, fără taxe suplimentare.
  • Flexibilitate: cu Eurowag Pay, nu este nevoie să purtați cardul fizic cu dvstră pentru realimentare. Sistemul permite titularului de cont să atribuie un card de la distanță unui șofer prin intermediul aplicației, astfel încât șoferul să poată alimenta.
  • Facilități: dacă este necesar, titularul de cont poate activa de la distanță și în siguranță o pompă de alimentare pentru ca unul dintre șoferii din flotă sa să poată alimenta.
  • Securitate: Eurowag Pay folosește tehnologie de ultimă oră pentru a asigura securitatea tranzacțiilor, ceea ce înseamnă că firmele de transport pot avea încredere că plățile lor sunt protejate împotriva fraudei și a altor riscuri.

Eurowag oferă clienților săi, prin Eurowag Pay, în mod gratuit, o gamă largă de avantaje precum o rețea extinsă de acceptare, opțiuni de plată flexibile și ușoare în timpul realimentării, un sistem sofisticat de experiență de utilizare și securitate avansată.

Despre Eurowag

Eurowag furnizează servicii integrate de mobilitate și plată companiilor internaționale de transport de mai bine de 25 de ani. Este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere din Europa. Misiunea sa este de a face operarea a milioane de camioane care traversează Europa mai curată, mai corectă și mai eficientă. În acest scop, Eurowag oferă clienților săi produse și servicii bazate pe tehnologii digitale moderne, de la plăți pentru carburanți convenționali și alternativi, încărcare pentru vehicule electrice și plata taxelor, la rambursări de taxe, telematică și navigație, până la o gamă de servicii financiare și consultanță pentru mobilitate curată. 

Eurowag sprijină, de asemenea, inovația în filantropie. Ca parte a proiectului „ Philanthropy and You”, la care participă în mod regulat ¾ din angajații companiei, fiecare angajat Eurowag primește un buget individual pentru filantropie, precum și încredere deplină în modul în care sunt cheltuiți banii. Proiectul a inspirat deja alte companii mari de IT să întreprindă activități similare.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.