A început producția noilor Setra ComfortClass și TopClass

La uzina Daimler Buses din Neu-Ulm a început producția în serie a noilor generații de autocare premium. Primul Setra Comfort Class a ieșit deja de pe linia de asamblare. Urmează și primul TopClass de nouă generație.

Setra 22DT105

Fabrica din landul Bavaria, Germania, își subliniază astfel rolul de centru de competență pentru autocare în cadrul rețelei de producție Daimler Buses, aducând o contribuție semnificativă la asigurarea faptului că noile autocare care îndeplinesc cele mai stricte standarde de calitate Setra pot ieși la drum. Compania a programat lansarea oficiala a celor doua modele de vârf de gamă pentru vara lui 2022. Vehiculele sunt echipate cu numeroase inovații tehnice și vizuale.

Jochen Duppui, director de producție Daimler Buses Europa de Vest: „Fiecare lansare în producție a unei noi generații de vehicule este întotdeauna o provocare. Cu toate acestea, vă puteți baza pe know-how-ul echipei noastre de aici, din Neu-Ulm: personalul știe exact cum să producă autocare premium ce se aliniază la cele mai înalte standarde de calitate, iar lansarea în producție a acestor două autocare Setra a demonstrat, încă o dată, impresionant acest lucru.”

Proces de producție revoluționar

Daimler Buses a introdus așa-numita caroserie de autobuz digitală la Neu-Ulm, în premieră, odată cu lansarea în producție a Setra ComfortClass și TopClass. Toate componentele noi ale celor două vehicule au fost asamblate digital pe computer în secvența corectă de asamblare în prealabil, pentru a analiza etapele individuale ale procesului. Acest lucru a permis optimizări în cadrul procesului de asamblare în avans, reducând astfel la minimum ajustările ulterioare ale procesului, care au contribuit la lansarea fără probleme a produsului. În viitor, această metodologie va fi aplicată tuturor seriilor noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.