Acord Eurowag – Last Mile Solutions pentru eMobility

Eurowag, unul dintre principalii furnizori de soluții comerciale de transport, a anunțat creșterea investițiilor în Last Mile Solution, platforma olandeză eMobility cu cea mai rapidă dezvoltare din Europa. Acordul sprijină poziția EUROWAG pe piața eMobility și confirmă concentrarea acesteia asupra transportului durabil.

Iată precizările transmise ZIUA CARGO:

Prin intermediul acestui parteneriat, ambele societăți își vor uni eforturile pentru a furniza clienților din întreaga Europă servicii eMobility de top

„Viziunea noastră este de a democratiza industria mobilității pe șosele printr-o revoluție tehnologică. Creăm soluții financiare și tehnologice sustenabile în beneficiul domeniului nostru de activitate, al societății și al mediului. Parteneriatul cu Last Mile Solution contribuie la obiectivele ecologice ale EUROWAG și sporește concentrarea asupra industriei auto“, a declarat Martin Vohánka, Director executiv al EUROWAG.

Last Mile Solutions oferă cea mai completă și independentă platformă de încărcare pentru vehiculele electrice și de gestionare inteligentă a energiei pentru întreprinderile e-Mobility din Europa. 

Compania operează peste 37.000 de puncte de încărcare conectate și are peste 150.000 de carduri de încărcare active cu utilizatori din peste 22 de țări. Cu platforma sa avansată care oferă o soluție-white label și funcționalități de top, Last Mile Solutions permite companiilor din sectoarele de încărcare pentru vehiculele electrice, din sectorul automobilelor, al energiei și din sectorul public să ofere clienților și utilizatorilor finali de autovehicule electrice o platformă extrem de fiabilă de gestionare a încărcării pentru vehiculele electrice, concentrându-se asupra experienței excelente a utilizatorilor finali.

 „În calitate de lider în industria mobilității, este de datoria noastră să conducem eforturile de durabilitate și să dedicăm resurse diferitelor proiecte și inițiative adaptate mobilității curate“, a declarat Giles Shrimpton, Director General Auto al EUROWAG.

Creșterea investițiilor în Last Mile Solutions este următorul pas în urma schimbării strategiei Eurowag în rolul unui furnizor integrat de soluții de mobilitate și a angajamentului său de a contribui la crearea unor soluții de mobilitate durabile și ecologice.  

„Eurowag a introdus în ultimii 2 ani mai multe produse pentru șoferii și operatorii de automobile electrice și, prin urmare, vedem un mare potențial de sinergii cu portofoliul Last Mile Solution. Credem că împreună putem îmbunătăți propunerea de valoare a clientului pentru o serie de produse. De exemplu: Sisteme de gestionare a flotei, Servicii telematice, Navigare auto și analiza datelor“, a explicat Petr Füzék, șeful eMobility al Eurowag.

 Eric van Voorden, Co-fondator și Director Executiv al Last Mile Solutions a adăugat: „Prin această investiție, am pus bazele unui parteneriat profund, unic în sectorul încărcării pentru vehiculele electrice. Pe lângă sinergiile tehnice și comerciale dintre EUROWAG și Last Mile Solutions, există o chimie personală și antreprenorială solidă între cele două organizații. Această investiție de creștere va accelera extinderea noastră paneuropeană și va spori dezvoltarea de noi funcționalități pentru a optimiza călătoria clienților șoferilor de vehicule electrice, menținând în același timp independența noastră unică față de clienții noștri B2B. 

Parteneriatul dintre cei doi furnizori de platforme de vârf din industrie va contribui în mod semnificativ la trecerea la electrificare în industria mobilității și a transporturilor din Europa. Noile produse și servicii rezultate în urma acestei cooperări vor fi lansate deja în 2021. 

Despre Eurowag

Cu o istorie de 25 de ani de inovație, EUROWAG este furnizorul de soluții integrate de mobilitate cu cea mai rapidă dezvoltare din Europa. Obiectivul EUROWAG este de a simplifica viața operatorilor de transport rutier comercial și de a le oferi soluții accesibile pentru nevoile lor de afaceri. Fie că este vorba de combustibil, plăți de taxe, rambursare de taxe, gestionarea flotei, servicii financiare sau simple sfaturi – suntem aici pentru a ajuta clienții noștri să deplaseze cu succes 350.000 de vehicule în Europa, Asia și Orientul Mijlociu.

Despre soluțiile Last Mile

Fondată în 2005 de Eric van Voorden și Johan Brouwer și cu sediul în Rotterdam, Olanda, Last Mile Solutions este unul dintre cei mai mari furnizori de platforme de încărcare EV din Europa, cu o creștere foarte rapidă. Platforma de top Last Mile Solutions permite operatorilor de puncte de încărcare (CPO), furnizorilor de servicii de mobilitate electronică (eMSP), utilităților, companiilor producătoare de autovehicule și producătorilor de echipamente auto (OEM), companiilor de leasing și administrare de flote și municipalităților să ofere clienților lor soluții de încărcare EV. 

Despre Drake Star Partners

Drake Star Partners este o firmă globală de investiții bancare ce deservește sectoarele tehnologiei, mass-media și comunicațiilor, cu birouri în New York, Londra, Paris, München, San Francisco, Los Angeles, Berlin, Amsterdam și Geneva. Firma se concentrează pe achiziții și fuziuni și finanțare corporativă pentru clienții săi din întreaga lume. Drake Star Partners a finalizat peste 360 ​​de tranzacții începând din 2004, dintre care 70% sunt transfrontaliere.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.