Adient Trim Ploiești, la 20 de ani

Adient Trim Ploiești, lider internațional în producția de tapițerie pentru scaune auto premium și unul dintre cei mai importanți angajatori din județul Prahova, sărbătorește, împreună cu cei peste 1.300 de angajați ai săi, 20 de ani de excelență în producția de tapițerii auto.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Începând cu inaugurarea sa în octombrie 2003, Adient Trim Ploiești și-a consolidat reputația drept unul dintre principalii producători de tapițerii auto de înaltă calitate din România și din întreaga Europa. Aniversarea celor 20 de ani de existență marchează un parcurs de succes, în care Adient Trim Ploiești a demonstrat angajamentul său față de calitate, inovație și dezvoltare durabilă. Fabrica din Ploiești a jucat un rol esențial în furnizarea de tapițerii auto premium pentru unele dintre cele mai prestigioase mărci de automobile din lume. Echipa talentată și dedicată de profesioniști de la Adient Trim Ploiești a contribuit semnificativ la succesul continuu al companiei și la consolidarea poziției acesteia pe piață.

„Suntem mândri să sărbătorim 20 de ani de activitate la Adient Trim Ploiești. Această aniversare reflectă nu doar durabilitatea noastră ca organizație, ci și angajamentul nostru față de excelență și inovație în industria tapițeriilor auto”, declară Adrian Diță, plant manager Adient Trim Ploiești. „Cu o echipă de profesioniști dedicați și cu o pasiune pentru ceea ce facem, suntem în continuare determinați să oferim produse de cea mai înaltă calitate clienților noștri. În anii următori, ne propunem să continuăm să ne adaptăm la noile cerințe ale industriei auto, să inovăm și să rămânem un lider în producția de tapițerii auto premium.”

„Sărbătorim 20 de ani de la începutul activității noastre, 20 de ani cu realizări și provocări, 20 de ani în care am crescut, am acumulat experiență și am construit proiecte minunate alături de oamenii deosebiți și valoroși din fabrica noastră. Cu pasiune, muncă susținută și perseverență, ne-am dezvoltat, am evoluat și am consolidat echipa noastră. La mulți ani, Adient Trim Ploiești!”, spune Carmen Bărbulescu, director Resurse Umane, Adient TrimRIM Ploiești.

În fiecare an, tapițeriile auto fabricate la fabrica ADIENT TRIM din Ploiești pot fi găsite pe mai mult de 447.000 de automobile din întreaga lume. Această performanță remarcabilă este rezultatul muncii asidue a unei echipe dedicate și a investițiilor constante în tehnologie de vârf. Folosind mașini și utilaje de ultimă generație, precum și tehnologii avansate, Adient Trim Ploiești a ridicat ștacheta pentru calitatea produselor sale la cel mai înalt nivel.

Aniversarea este marcată printr-o serie de evenimente și activități speciale dedicate angajaților companiei, derulate în săptămâna 23-27 octombrie.

Compania Adient este prezentă în România din anul 2000, are un număr total de peste 5.800 de angajați și deține cinci unități de producție: Jimbolia (armături metalice și mecanisme), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Ploiești (tapițerii), Pitești (tapițerii).

Adient (NYSE: ADNT) este lider global în scaune auto. Cu peste 70.000 de angajați în 30 de țări, Adient conduce peste 200 de unități de producție/ asamblare la nivel mondial. Produce și livrăm scaune auto pentru toți marii producători de echipamente originale. De la sisteme complete de scaune la componente individuale de spumă, huse și componente metalice, expertiza companiei acoperă fiecare pas din procesul de fabricație a scaunelor auto. Capacitățile sale integrate, interne ne permit să ne dezvoltăm produsele de la etapa cercetare și proiectare până la cea de inginerie și fabricație, ajungând la milioane de vehicule anual.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.