Aeroportul din Sofia, concesionat

Aeroportul din München și consorțiul „SOF Connect” – format din investitorul francez Meridiam, dezvoltatorul austriac Strabag – au preluat, începând din 19 aprilie, toate responsabilitățile și activitățile comerciale legate de funcționarea aeroportului din capitala Bulgariei.

SOF Connect se angajează să investească cel puțin 624 de milioane de euro pe durata concesiunii și să construiască un terminal 3 nou pentru aeroport, în primii 10 ani de la concesiune.

„Misiunea noastră este de a transforma Aeroportul Sofia într-un aeroport european de top modern și competitiv și de a face din el un motor și un impuls pentru creștere socială, economică, de mediu și incluzivă pentru Sofia, regiunea sa și Bulgaria”, a declarat Ralf Gaffal, Managing Director Aeroportul Internațional Munchen.

„Avem o viziune clară pentru dezvoltarea comercială a aeroportului din Sofia. Echipa noastră va introduce cele mai bune concepte de cumpărături și mese și este încântată să lucreze cu parteneri locali, pentru a aduce la aeroport tot ce este mai bun din Bulgaria și din centrul orașului Sofia”, a adăugat Marcus Spahn, director comercial SOF Connect.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.