Air France – campania promoțională anuală

Air France lansează campania promoțională anuală, cu peste 50 de destinații exotice cu prețuri de la 428 euro. Astfel, reducerile de prețuri la biletele de avion revin pentru prima dată de la izbucnirea panemiei de coronavirus. Campania promoțională este valabilă până pe 27 ianuarie, cu prețuri speciale pentru destinații din America de Nord, America Centrală, Asia, Africa, dar și din zona Caraibelor și a Oceanului Indian.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

În ultimii doi ani, românii și-au intensificat planurile de călătorie și au profitat la maximum de destinațiile deschise și cu un număr rezonabil de restrictii. Astfel, țări precum Maldive, Seychelles și Tanzania, recunosc acum românii în topul naționalităților care îi vizitează. În egală masură, destinații precum Statele Unite ale Americii și-au redeschis granițele turismului internațional de doar câteva luni, motiv pentru care specialiștii din turism se așteaptă la o creștere a solicitărilor de bilete de avion spre hub-uri importante precum New York, Los Angeles, Miami.

Destinațiile de plajă sunt preferatele românilor în sezonul de iarnă. 

Pasagerii AIR FRANCE pot profita de ofertele catre Cancun, Mexic de la 545 euro, Punta Cana de la 566 euro și Saint Martin de la 685 euro, zboruri dus-intors. La fel de căutate sunt și zborurile spre Male, Maldive de la 645 euro, Mauritius de la 645 euro, iar prețurile pentru Seychelles pornesc de la 725 euro, zbor dus-întors.

Cel mai mic preț: 428 euro pentru New York, 544 euro pentru Miami, 584 euro pentru Hong Kong

Asia, în toată diversitatea sa, așteaptă să fie redescoperită după o perioadă extinsă de granițe închise și foarte multe restricții. Călătorii curioși să revadă țările Asiei își pot achiziționa bilete pentru Colombo cu prețuri începând de la 545 euro, Hong Kong de la 584 euro, Singapore de la 610 euro și Male, Maldive de la 645 euro, zboruri dus-întors. 

Africa și Oceanul Indian se află în oferta cu bilete de avion începând de la 192 euro pentru Marrakech, 593 euro pentru Zanzibar, Mauritius de la 645 euro, iar prețurile pentru Seychelles pornesc de la 725 euro, zbor dus-întors. 

America de la 428 euro. Pentru pasionații de călătorii care vor să ajungă în țara tuturor posibilităților, destinațiile nord-americane așteaptă să fie explorate cu prețuri de la 428 euro pentru New York, 544 euro la Miami, 732 euro la San Francisco și multe alte orașe.

Rezervarea biletelor la aceste prețuri este posibilă până pe 27 ianuarie 2022, iar perioada de călătorie pentru toate destinațiile este până pe data de 30 iunie 2022. Tarifele expuse sunt pentru zboruri dus-întors, cu toate taxele incluse. Acestea sunt diponibile pe www.airfrance.ro, cât și la agențiile de voiaj și tour operatorii autorizați.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.