Air France își extinde rețeaua de zboruri: Brazilia, Maldive, Suedia

Air France își extinde rețeaua, în sezonul de iarnă 2024-2025 (noiembrie 2024 – martie 2025), cu 5 rute suplimentare ce vor avea plecare din hub-ul său global de la Paris-Charles de Gaulle.

Salvador De Bahia

Dintre noile zboruri, 3 vor avea destinații noi. 

Salvador de Bahia (Brazilia) – SSA, cu trei zboruri pe săptămână (luni, joi și sâmbătă) începând cu 28 octombrie 2024. Zborurile vor fi operate cu Airbus A350-900 echipat cu 324 de locuri (34 în clasa Business, 24 în Premium Economy și 266 în Economy). Fosta capitală braziliană, înscrisă în patrimoniul mondial UNESCO, va fi a 5-a destinație Air France în Brazilia, după Rio de Janeiro, Sao Paulo, Fortaleza și Bélem (aceasta din urmă fiind deservită din Cayenne, Guyana Franceză). În iarna anului 2024, Air France va opera până la 30 de zboruri pe săptămână către și dinspre Brazilia. Datorită unui parteneriat comercial cu compania braziliană GOL, clienții Air France pot efectua ușor conexiuni către 40 de destinații interne în Brazilia.

Programul zborurilor (ore locale) – luni, joi și sâmbătă

  • AF1089: plecare din București la ora 06:20 cu sosire în Paris Charles-de-Gaulle la ora 08:40
  • AF0476: plecare din Paris Charles-de-Gaulle la ora 10:05 cu sosire în Salvador de Bahia – SSA la ora 16:40
  • AF0493: plecare din Salvador de Bahia – SSA la ora 18:50 cu sosire în Paris Charles-de-Gaulle la ora 8:20 (+1)
  • AF1888: plecare din Paris Charles-de-Gaulle la ora 9:40 cu sosire în București la ora 13:30

Salvador de Bahia este cunoscut pentru cultura sa bogată, influențată de tradițiile africane, portugheze și indigene. Centrul istoric al orașului, Pelourinho, listat în patrimoniul mondial UNESCO, este locul ideal pentru a explora clădirile coloniale colorate, străzile pietruite și numeroasele biserici baroce, cum ar fi Igreja de São Francisco, renumită pentru interiorul său magnific decorat cu aur.

Orașul este binecuvântat cu unele dintre cele mai frumoase plaje din Brazilia. Praia do Forte și Itapuã sunt doar câteva dintre plajele cunoscute pentru nisipul fin, apa cristalină și practicarea sporturi acvatice precum snorkeling și kitesurfing.

Maldive

Malé (Maldive) va avea până la 2 zboruri pe săptămână (vineri și duminică) în timpul sărbătorilor de iarnă, din 20 decembrie 2024 până în 5 ianuarie 2025. Zborurile vor fi operate cu Airbus A350-900 echipat cu 292 de locuri.

Maldive este o destinație de vis, care oferă o combinație perfectă de lux, relaxare și aventură. Cu noua rută operată de Air France din Paris, această destinație devine mai accesibilă ca niciodată. Indiferent dacă este vorba de relaxare pe plaje idilice, explorarea vieții marine sau savurarea deliciilor culinare, insulele Maldive promit o vacanță memorabilă pentru toți vizitatorii.

Kiruna

Kiruna (Suedia) va avea un zbor săptămânal sâmbăta, începând cu 21 decembrie 2024, operat cu Airbus A319. După Rovaniemi (Finlanda), Kittilä (Finlanda), Tromsø (Norvegia) și Narvik Lofoten (Norvegia, destinație deservită doar vara), Kiruna va fi a 5-a destinație Air France în Laponia. Situată la 200 de kilometri nord de cercul polar arctic, Kiruna este un punct de plecare ideal pentru a explora natura nealterată a regiunii și pentru a încerca să observați aurora boreală.

Hotelul de Gheață din Jukkasjärvi, aflat în apropiere de Kiruna, este o atracție renumită și unică. Acest hotel este reconstruit în fiecare an din zăpadă și gheață, oferind camere decorate artistic și sculpturi impresionante.

Kiruna este un paradis pentru iubitorii de natură și aventură. Drumețiile în parcurile naționale din apropiere, cum ar fi Abisko, oferă peisaje uluitoare și oportunități pentru observarea faunei sălbatice.

Iarna în Kiruna oferă o gamă largă de activități recreative. De la schi și snowboarding la pescuitul la copcă, există numeroase modalități de a profita de peisajele de iarnă. În plus, tururile cu snowmobilele oferă o aventură palpitantă în inima naturii arctice.

Kiruna este o destinație care oferă o combinație unică de aventură, cultură și natură. Fie că este vorba de observarea aurorei boreale, vizitarea Hotelului de Gheață sau explorarea tradițiilor sami, Kiruna promite experiențe memorabile pentru toți vizitatorii.

Air France va continua, de asemenea, să își consolideze serviciile către Statele Unite. Compania va prelungi în timpul iernii rutele spre Denver (Colorado, SUA) și Phoenix (Arizona, SUA), cu 3 zboruri pe săptămână către fiecare oraș, cu plecare din Paris-Charles de Gaulle. Până acum, ruta către Denver a operat doar în timpul verii. Ruta către Phoenix va fi inaugurată pe 23 mai anul acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.