AirConnect începe zboruri regulate

AirConnect, cea mai nouă companie aeriană românească, a început, in 27 martie, operarea de zboruri regulate, interne şi externe, după ce, în vara anului trecut, a lansat curse charter către Grecia şi Turcia.

 

Zborurile interne sunt din Bucureşti către următoarele oraşe: Sibiu și Suceava, cu câte 5 frecvenţe săptămânale; Târgu Mureş, 4 frecvenţe săptămânale; Baia Mare, 2 frecvenţe săptămânale.

Rutele externe sunt Bucureşti-Budapesta și Cluj Napoca-Budapesta, cu câte 2 frecvenţe săptămânale.

Din luna iunie, vor fi lansate noi rute, estivale, în ţară şi în străinătate, respectiv între Bucureşti şi Dubrovnik şi între Constanţa şi Cluj, Oradea, Suceava, Timişoara.

În 2022, AirConnect a operat zboruri charter către Grecia şi Turcia, în parteneriat cu tur-operatori preccum Karpaten Turism, Dertour, Cocktail Holidays, AeroVacanţe.

Flota AirConnect include două aeronave ATR 72-600, cu o configuraţie de 68 de locuri. Acestea au o cabină îmbunătățită, pentru confortul sporit al pasagerilor. Ȋn același timp, sunt cele mai eficiente avioane regionale, din punct de vedere al consumului de combustibil – cu 40% mai puține emisii de CO2 per călătorie.

Zborurile sunt disponibile online pe site-ul companiei www.air-connect.com, prin intermediul aplicației mobile, dar și prin intermediul agențiilor partenere, al sistemului global de distribuție Amadeus și al principalelor platforme online din țară și din străinătate. Pentru pasagerii frecvenți am pus la dispoziție programul de fidelitate KONnectibles care asigură, pe lângă reduceri consistente pe toată durata anului, și avantaje atât la aeroport, cât și pe timpul zborului.

Tudor Constantinescu, directorul general AirConnect: „Ne-am propus să devenim prima opţiune de zbor pentru pasagerii din Sud-Estul Europei, iar astăzi am făcut un prim pas în această direcţie. Ne bucurăm să putem oferi românilor o conexiune la preţuri avantajoase, sigură, rapidă şi confortabilă între Capitală şi unele dintre cele mai mari oraşe ale ţării. Lucrăm activ la diversificarea rutelor. Peste trei luni vom opera noi zboruri, special pentru sezonul estival. Cel mai probabil, din toamnă, vom extinde atât lista destinaţiilor interne, cât şi a celor externe”.

Companie aeriană românească AirConnect a fost înfiinţată, în 2022, cu obiectivul de a opera curse interne şi zboruri de tip charter. Flota AirConnect include, în prezent, două aeronave ATR 72-600, iar în curând, va ajunge la patru. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.