„Amiabila” oferă o nouă facilitate

Utilizatorii aplicaţiei „Amiabila” pot vinde sau cumpăra un autovehicul prin intermediul platformei, iar contractul de vânzare-cumpărare auto poate fi deja generat automat de către ei, începând din data de 19 iulie, informează Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din România (BAAR).

Procesul de realizare a unui contract de vânzare-cumpărare prin intermediul „Amiabila” durează câteva minute, este intuitiv şi simplu de parcurs. „Noua funcţionalitate vine în completarea celor adăugate recent, din care amintim notificările de expirare ale principalelor documente care însoţesc un autovehicul (ITP, RCA, permis, carte de identitate, rovinietă, asigurare CASCO). Toate aceste funcţionalităţi sunt puse gratuit de către BAAR la dispoziţia cetăţenilor”, a declarat Mădălin Roşu, preşedintele asociaţiei.

Conform datelor BAAR, în mai puţin de zece luni de la lansarea aplicaţiei „Amiabila”, numărul utilizatorilor a ajuns la circa 100.000, din care peste 16.000 de participanţi la trafic, implicaţi într-un accident uşor, au utilizat aplicaţia pentru încheierea constatării amiabile de accident.

„Amiabila” este disponibilă pentru telefoanele mobile cu sistem de operare IOS şi Android şi poate fi descărcată gratuit prin scanarea codul QR.

BAAR este o asociaţie profesională independentă şi autonomă care are ca membri toate societăţile de asigurare autorizate să practice, pe teritoriul României, asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto (RCA) pentru prejudicii produse terţilor prin accidente de vehicule şi de tramvaie. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.