Aten anunță noul API deschis cu versatilitate sporită

Noul API deschis al ATEN facilitează integrarea cu controlere provenite de la diverși producători din industrie. Sistemele de control și de rezervare a camerelor ale ATEN permit integrarea cu sisteme din terțe surse prin noul API deschis dezvoltat de companie, sporind versatilitatea acestuia.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

ATEN International, lider mondial în soluții de conectivitate AV/IT și sisteme complete de administrare, anunță astăzi că sistemele sale de control Control System și de rezervare a camerelor Room Booking System acceptă API-uri deschise care permit conectarea de controlere provenite de la terți furnizori precum Crestron®, Extron® și AMX® pentru a se integra cu propriile sisteme fără a fi nevoie de software-ul de configurare ATEN Configurator Software (VK6000). Acest lucru îmbunătățește interoperabilitatea între diferite sisteme și dispozitive, oferă o flexibilitate mai mare pentru personalizarea și extinderea funcționalității sistemului Pro AV și stimulează o colaborare mai mare prin dezvoltarea de noi aplicații și integrări.

Compania ATEN este determinată să dezvolte soluții software interoperabile care integrează sisteme de la terți producători, inclusiv controlere și sisteme de programare a camerelor. Acest lucru le permite utilizatorilor să creeze cu ușurință noi aplicații și integrări care valorifică pe deplin capacitățile sistemului ATEN Control System și asigură o colaborare perfectă. De exemplu, controlerele de la terți producători, cum ar fi cele de la Crestron®, pot valorifica beneficiile sistemului ATEN Control System, care include sporirea numărului interfețelor de control și extinderea razei de utilizare pe distanțe mai lungi.

Pentru sistemul ATEN Control System, controlerele, sistemele de rezervare și software-ul provenite de la terți producători se pot utiliza protocolul Telnet CLI și pot utiliza API-ul deschis ATEN pentru a introduce comenzile necesare, permițând astfel integrarea fără a fi necesară utilizarea software-ului ATEN VK6000. Acest lucru asigură comunicarea fără probleme de compatibilitate cu diferite sisteme, deschizând calea pentru crearea de fluxuri de lucru personalizate. Această capacitate este aplicabilă atât pentru seria de controlerul, cât și pentru dispozitivele de partajare periferică ale sistemului ATEN Control System.

În plus, controlerele provenite de la terți producători pot folosi protocolul TCP CLI pentru a prelua și manipula starea camerei (disponibilă, rezervată, ocupată) în cadrul sistemului de rezervare a camerelor ATEN Room Booking System, efectuând o serie de acțiuni, inclusiv check-in, check-out, eliberare, lansare automată, rezervare și extindere. Profitând de punctele forte ale ATEN Room Booking System, aceste controlere pot oferi o soluție completă pentru programarea camerelor prin capabilități avansate de control. Acest lucru nu numai că permite o procedură simplă pentru proiecte complete de utilizare a spațiului, dar permite și utilizatorilor să interogheze starea camerei și să monitorizeze acțiunile utilizatorului prin comenzile CLI.

Despre ATEN

Înființată  în anul 1979, ATEN International Co., Ltd. (TWSE: 6277), este cel mai mare furnizor de echipamente de conectivitate AV/IT și soluții de administrare. Incluzând soluții KVM, soluții A/V profesionale și soluții inteligente de alimentare,  gama de produse ATEN conectează, administrează și optimizează echipamentele electronice din mediile corporate, guvernamental, educație, media și transporturi. ATEN deține peste 570 de brevete înregistrate la nivel internațional și o echipă de cercetare ce asigură un flux constant de soluții inovatoare, de unde rezultă un portofoliu cuprinzător de produse disponibile la nivel mondial.

Având sediul în Taiwan, ATEN International Co., Ltd. s-a extins și are astăzi subsidiare în China, Japonia, Coreea de Sud, Belgia, Australia, S.U.A, Regatul Unit, Rusia, Turcia, Polonia, India și România – cu centre de cercetare în Taiwan, China și Canada.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.