Au fost lansate deja oferte pentru Laponia, de Crăciun

Eturia, în colaborare cu antreprenorul Răzvan Pascu, a lansat deja 4 zboruri directe charter spre Laponia în perioada sărbătorilor de iarnă. 

Cei care aleg o astfel de vacanță la doar 4 ore de București sunt preponderent familii cu copii, dar și adulți care încă mai cred în magia lui Moş Crăciun, potrivit agenției de turism.

Situată în zona Cercului Polar de Nord, Laponia este o lume de basm, ce se întinde între Rusia, Suedia şi Norvegia și cuprinde aproximativ o treime din întreaga suprafață a Finlandei. Cei care ajung aici vizitează în mod special zonele Levi, cea mai mare staṭiune de ski din Finlanda, precum și Rovaniemi. 

Admirarea Aurorei Boreale, plimbări cu sania trasă de câinii husky ori de reni, tururi cu snowmobilul, pescuitul la copcă, traversarea Cercului Polar și, bineînțeles, vizitarea satului lui Moș Crăciun și implicit a Oficiului Poștal unde Moșul și spiridușii săi primesc toate scrisorile copiilor de pretutindeni, ori diverse sporturi de iarna, cum ar fi schiatul sau snowboarding-ul sunt printre principalele activități de care turiștii se pot bucura în timpul unei excursii în Laponia. 

5, 6 sau 7 zile acasă la Moș Crăciun

,,Un sejur de cinci-șapte zile, cu zbor charter/direct, cazare la hoteluri de 4 stele în regim demipensiune și facilități precum saună în cameră, animator român pentru copii pe toată durata călătoriei, transferuri, ghizi locali, asigurare de călătorie ṣi storno, îmbrăcăminte termoizolantă, însoțitori de grup din partea agenției şi câteva excursii incluse pornește de la 2650 euro/adult și de la 2.250 euro/copil” a declarat Sorin Stoica, CEO Eturia, agenția de turism care propune această vacanță turiștilor săi, amatori de călătorii în destinații deosebite. 

sursă foto: Eturia

„Mă bucur să fiu parte, pentru al patrulea an la rând, din acest proiect de poveste alături de partenerii mei de la Eturia. Vacanţele organizate de noi sunt sigure, fără bătăi de cap pentru turişti şi sunt foarte solicitate tocmai pentru că ne implicăm 110% în organizarea lor. Vom avea 4 plecări, pe 13, 18, 22 şi 26 decembrie 2024, potrivite atât pentru cei care vor sa petreacă sărbătorile acasă în familie, cât şi pentru cei care vor să aibă parte de Crăciun sau Revelion cu multă zăpadă și magie”, a declarat Răzvan Pascu, consultant în marketing turistic şi antreprenor, partener al Eturia pe circuite in destinații exotice aparte. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.