Autobuz Setra destinat vaccinării

Daimler Buses susține Campania de vaccinare anti-Covid-19 din Germania si pune la dipoziție un autobuz Setra MultiClass S 415 LE business.

Jens Heinemann

Până la 400 de vaccinări pot fi efectuate în fiecare zi în vehiculul cu intrare joasă pe care Jens Heinemann, manager de vânzări la Daimler Buses l-a predat lui Martin Huber, director general al Grupului Huber.

Compania cu sediul în Mühlhausen a dezvoltat un concept interior inovator care oferă toate condițiile pentru un proces de vaccinare complet digitalizat – de la înregistrare până la informarea despre vaccin și vaccinarea efectivă.

În următoarele săptămâni, Huber va folosi autobuzul în zonele în care există seniori care trebuie să parcurgă distanțe mari până la centrele de vaccinare. În acest fel, autobuzul prevăzut cu filtre active cu proprietăți antivirale, dezvoltate de Daimler Buses, va reduce presiunea din principale centre de vaccinare.

Mai mult, în viitor, autobuzul va fi pus la dispoziția companiilor și instituțiilor ce desfășoară campanii de vaccinare în propriile sedii. 

Autobuzul S 415 LE business, cu lungimea de 12 metri, este echipat cu patru cabine de vaccinare, prevăzute cu console pentru monitoare și suporturi ultramoderne pentru seringi.

Partea din spate a autobuzului interurban Setra este prevăzută cu o zonă de înregistrare, scaune pentru consultații medicale, stații de lucru pentru prepararea dozelor și un frigider pentru depozitarea diferitelor vaccinuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.