BAG: focus pe cabotaj

BAG a anunțat, prin intermediul unei informări postate pe site-ul organizației, rezultatele controalelor organizate în perioada 29-30 septembrie, în 41 de puncte, cu privire la modul în care sunt respectate prevederile privind cabotajul.

Acțiunile de control au vizat în special centrele de logistică și producătorii, la care s-au adăugat companiile care furnizează servicii poștale (de exemplu: DHL, Hermes, Aldi, porturile din Magdeburg, Trier). Conform informării, verificări individuale au fost efectuate în imediata apropiere a uzinelor Mercedes și Bosch. 

BAG atrage astfel atenția asupra faptului că își va exercita mandatul de control, chiar și în perioada de pandemie.

În aceste acțiuni au fost implicați 138 de angajați ai serviciului de control rutier și de taxare, precum și din serviciul de control operațional al BAG, unele dintre controale beneficiind, de asemenea, de participarea polițiștilor și a vameșilor.

Dintr-un total de 982 de vehicule verificate, 933 au fost verificate privind respectarea reglementărilor de cabotaj, 225 dintre ele efectuând cabotaj. Conform BAG, în cazul a 70 dintre vehiculele controlate au fost identificate probleme. 

„Având în vedere măsurile implementate cu succes, în următoarele câteva luni sunt planificate alte acțiuni de control în ceea ce privește respectarea reglementărilor de cabotaj. Continuarea la nivel național a acestor controale este o parte integrantă a planificării viitoare”, precizează BAG. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.