Banca Transilvania ia 10.000 mp în Globalworth, clădirea Green Court A

Banca Transilvania închiriază 10.000 mp în clădirea Globalworth, etajele 6-11 ale clădirii Green Court A  (zona Floreasca-Barbu Văcărescu).

Precizările Globalworth:

Contractul cu Banca Transilvania consolidează poziția de lider a Globalworth în sectorul de birouri în regiunea CEE, un lider dedicat să ofere condiții excepționale, medii de lucru confortabile si spații ecologice sustenabile pentru chiriașii săi, indiferent de nevoile foarte diverse ale afacerilor lor în regiune.

Green Court A este o clădire de birouri premium, proiectată ținând cont de principiul sustenabilității și de confortul chiriașilor. Arhitectura sa modernă și caracteristicile ESG oferă un mediu excelent pentru companiile care caută să-și stabilească sau să-și crească prezența în România. Dezvoltat conform ultimelor tendințe de pe piață, proiectul Green Court este certificat LEED Gold și asigură un nivel ridicat de calitate, confort și spații eficiente energetic. 

Ema Iftimie

Ema Iftimie, head of Leasing at Globalworth România: ”Suntem foarte încântați să urăm bun venit Băncii Transilvania, liderul sectorului financiar – bancar din România, în clădirea Green Court A. Acest contract important de închiriere este un nou moment de subliniat pentru noi și pentru piața imobiliară de birouri din România în acest an. Este minunat să vedem cum eforturile noastre de a construi spații flexibile, moderne și durabile sunt apreciate de o instituție financiară atât de respectată și stabilă pe piață”.

Globalworth este o companie imobiliară listată, activă în Europa Centrală și de Est, cotată pe segmentul AIM al Bursei de Valori din Londra. Compania a devenit investitorul predominant în domeniul imobiliar de birouri din piața CEE, prin pozițiile sale de lider atât în Polonia, cât și în România. Globalworth achiziționează, dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri și active imobiliare din sectorul de logistică/industrie ușoară, în locații premium, care generează venituri din închirierea de spații către companii de top din întreaga lume. Administrat de peste 260 de profesioniști în Cipru, Guernsey, Polonia și România, valoarea combinată a portofoliului său este de €3,2 miliarde, la 31 decembrie 2022. Aproximativ 96,4% din portofoliu este în active care generează venituri, predominant în sectorul de birouri, și închiriate unei game diversificate de peste 690 de corporații naționale și multinaționale. În Polonia, Globalworth este prezent în Varșovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk și Katowice, în timp ce în România, activele sale acoperă București, Timișoara, Constanța, Pitești, Arad, Oradea și Târgu Mureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.