Bridgestone lansează noile anvelope Firestone FS492, pentru autobuze

bridgestoneBridgestone lansează noile anvelope Firestone FS492 pentru autobuzele din mediul urban. Pneurile sunt disponibile în toată Europa începând din această lună, cu dimensiunea 275/70R22.5.

Noile anvelope FS492, pentru toate poziţiile, sunt proiectate special pentru provocările transportului urban, asigurând fiabilitate pentru siguranţa şi confortul pasagerilor şi rezistenţă pentru performanţă de durată şi profitabilitate pentru operatori.

Pe scurt, sunt robuste şi versatile, concepute să cucerească jungla urbană.

Rezistenţă mai mare

Anvelopele Firestone FS492 pentru autobuzele din mediul urban vin cu o protecţie laterală încorporată concepută pentru a preveni abraziunile flancurilor şi alte avarii cauzate de lovirea bordurilor. Indicatorii de uzură fac mai uşoară identificarea timpului potrivit la care anvelopele trebuie rotite.

În momentul în care acestea trebuie înlocuite, carcasele robuste ale anvelopei oferă o reşapare excelentă, ceea ce le face să dureze mai mult. Rezultatul? Mai puţini timpi morţi şi costuri de funcţionare mai mici pentru operatori! 

Aderenţă de încredere pentru performanţe sigure

Striaţiile inovatoare cu o profunzime variabilă a anvelopelor Firestone FS492 pentru autobuzele din mediul urban asigură o aderenţă excepţională în condiţii de umezeală şi vreme rece, fără a compromite manevrabilitatea sau frânarea pe uscat.

Marcajele M+S şi 3PSMF atestă capacităţile sale all-season, contribuind la condusul în condiţii de siguranţă în cele mai severe condiţii de drum pe timp de iarnă.

Caracteristici

  • Construcţie durabilă cu protecţie laterală încorporată pentru o performanţă îndelungată;
  • Aderenţă optimizată în toate condiţiile datorită lamelelor variabile în profunzime, soluţie patentată;
  • Specificaţii M+S şi 3PSMF, oferind manevrabilitate şi frânare de încredere în condiţii de iarnă;
  • Forma robustă şi reşapabilitatea excelentă a carcaselor prelungesc durata de viaţă a anvelopelor.

Harald Van Ooteghem, Senior Manager categoria Truck & Bus declară: Viraje precise, curbe mari, frânare frecventă, trafic imprevizibil… să nu mai vorbim de vreme! La Firestone ştim că oraşul poate fi una dintre cele mai provocatoare medii în care poate opera un autobuz. Acesta este şi motivul pentru care am dezvoltat un model de anvelope care oferă un grad ridicat de siguranţă şi confort, conform nevoilor şoferilor şi pasagerilor, precum şi o distanţă parcursă mai mare, durată de viaţă extinsă a anvelopelor şi reşapare excelentă pentru a stimula timpul de funcţionare şi pentru a reduce costul total per km al anvelopelor. Noi credem că anvelopele FS492 au exact ceea ce este nevoie pentru a satisface toate aceste cerinţe”.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.