Bridgestone participă la Geneva Motor Show 2017

bridgestoneBridgestone participă la Geneva Motor Show 2017 cu un mesaj puternic de sprijin pentru fiecare persoană prin idei ce susţin inovaţia şi parteneriatul.

Standul Bridgestone, situat în sala 6, la numărul 6253, pune în lumină cele mai recente produse lansate în Europa de către Bridgestone şi Firestone.

Un element deosebit de văzut la standul Bridgestone este noul Aston Martin DB11, completat de anvelopele sport Potenza S007 de 20 de inch. Bridgestone este furnizor exclusiv de anvelope pentru DB 11.

Anvelopele Potenza S001 şi cea mai recentă generaţie de anvelope Turanza T001 pot fi admirate în această zonă premium.

Noua gamă de anvelope Firestone

Pentru prima dată la Salonul de la Geneva se află anvelopa vedetă din gama Firestone, şi anume Roadhawk: o anvelopă construită pentru o performanţă de lungă durată, oferind cea mai bună aderenţă pe suprafeţe umede, cel mai înalt scor european de performanţă (“A”) şi cea mai scurtă distanţă de frânare pe suprafeţe uscate.

Alături este expusă Vanhawk 2, anvelopa durabilă şi versatilă pentru vehiculele utilitare uşoare. Acesta oferă şoferilor încredere totală în timpul condusului şi sprijin pentru a termina treaba la timp.

Selecţia de anvelope Firestone este completată de anvelopa pilot pentru SUV, Destination HP, o anvelopă sportivă şi performantă, concepută spva fi din nou prezent la Geneva cu un mesaj puternic de sprijin pentru fiecare persoană prin idei ce susţin inovaţia şi parteneriatul.

Parteneriat şi inovaţie

Cel mai important aspect al participării Bridgestone la Geneva Motor Show 2017 este parteneriatul cu Comitetul Olimpic Internaţional. Decorul standului poartă vizitatorul într-o călătorie ce pune în lumină inovaţia în sport, precum şi evoluţia şi dezvoltarea anvelopelor.

Acest lucru culminează cu expoziţia anvelopelor Bridgestone DriveGuard şi DriveGuard Winter. Încă de la premiera de la Geneva din 2016, DriveGuard a avut o evoluţie extraordinară, obţinând premii în Germania, Marea Britanie, Irlanda, Portugalia şi Franţa.

Tema inovaţiei continuă cu expoziţia recentei tehnologii Run-Flat, alături de ECOPIA ologic. Fiecare anvelopă expusă în cadrul evenimentului este completată de explicaţii cuprinzătoare pentru cele mai importante caracteristici.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.