Bridgestone, pentru a doua oară în Top 100 Inovatori Globali

2016 Top 100 Global Innovators_1Bridgestone Corporation anunţă includerea sa în Top 100 Inovatori Globali 2016 de către Clarivate Analytics. Acesta este al doilea an consecutiv cand compania este inclusă într-un astfel de top.

Pe 2 martie 2017, Bridgestone a primit trofeul de la Hirofumi Hino, reprezentatul Clarivate Analytics din Japonia (foto).

Clarivate Analytics, denumită anterior Intellectual Property and Science Business, aparţinând de Thomson Reuters, oferă această distincţie celor mai inovatoare 100 companii şi instituţii care îşi concentrează activitatea la nivel global pe protejarea ideilor pentru invenţii inovatoare prin drepturi de proprietate intelectuală şi comercializează cu succes aceste idei. Criteriile de evaluare includ volumul, succesul, globalizarea, influenţele, care sunt analizate pe baza datelor brevetate Clarivate Analytics.

Clarivate Analytics, denumită anterior Intellectual Property and Science Business, aparţinând de Thomson Reuters, oferă această distincţie celor mai inovatoare 100 companii şi instituţii care îşi concentrează activitatea la nivel global pe protejarea ideilor pentru invenţii inovatoare prin drepturi de proprietate intelectuală şi comercializează cu succes aceste idei.

Criteriile de evaluare includ volumul, succesul, globalizarea, influenţele, care sunt analizate pe baza datelor brevetate Clarivate Analytics.

2016 Top 100 Global Innovators_2

Grupul Bridgestone poziţionează proprietatea intelectuală ca o importantă resursă de management pentru atingerea scopului final, acela de a fi o companie cu adevărat globală şi un „Dan-Totsu” în toate aspectele afacerii. Pe viitor, Grupul va continua să dezvolte activităţile de proprietate intelectuală care să contribuie la maximizarea valorii corporative.

Despre Bridgestone EMEA (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa)

Bridgestone EMEA, cu sediul central în Bruxelles, Belgia, este o filială deţinută de Bridgestone Corporation, cu sediul în Tokyo, cel mai mare producător de anvelope şi produse din cauciuc din lume. Bridgestone EMEA operează în peste 60 de ţări şi are peste 18.200 de angajaţi.

La nivelul întregii regiuni, compania deţine 14 fabrici, un centru de Cercetare & Dezvoltare şi un centru de testare. Anvelopele premium ale Bridgestone EMEA sunt vândute în Europa, Orientul Mijlociu, Africa şi la nivel global.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.