Cargus achizitionează QeOPS

Cargus anunță că a ajuns la un acord definitiv pentru a achiziționa o participație majoritară din EOPS SOLUTIONS („QeOPS”), în timp ce fondatorii acesteia vor deține un pachet de acțiuni minoritar. QeOPS este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de e-fulfillment și soluții personalizate de logistică din România. 

Iată precizările transmise ZIUA CARGO:

Achiziția va consolida oferta de servicii Cargus cu valoare adăugată pentru clienții săi, în linie cu investițiile strategice ale companiei din ultimii doi ani, concentrate pe digitalizare și îmbunătățirea experienței generale a clienților.

Mai mult, tranzacția subliniază angajamentul companiei față de segmentul de comerț electronic, care se așteaptă să își continue trendul ascendent, printr-o creștere de câte două cifre în următorii ani.

Jaroslaw Sliwa

Jaroslaw Sliwa, CEO Cargus, a declarat: „Achiziția permite Cargus să își extindă oferta de servicii, oferind clienților noștri servicii de e-fulfillment personalizate și să ne susțină în continuare angajamentul față de digitalizarea și eficientizarea operațiunilor. Suntem încântați de acest parteneriat și așteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună cu Paul și echipa QeOPS.”

Paul Copil

Paul Copil, co-fondator și CEO al QeOPS, a adăugat:Suntem încântați să colaborăm cu Cargus în următoarea fază de creștere a ecosistemului de comerț electronic din România. În viziunea noastră, capabilitățile și infrastructura Cargus, combinate cu accentul QeOPS pe fulfillment, vor permite grupului rezultat din această tranzacție să ofere cele mai bune soluții specializate clienților ambelor companii.”

Paul Copil, co-fondator și CEO al QeOPS, va păstra o participație minoritară semnificativă și va continua să conducă QeOPS în următoarea sa fază de creștere, cu sprijinul Cargus.

Despre Cargus

Cargus este cea mai experimentată companie de pe piața de servicii de curierat rapid din România. Compania s-a extins de-a lungul celor 30 de ani de activitate, având în prezent peste 5.000 de angajați și colaboratori care oferă servicii de curierat persoanelor fizice și juridice printr-o rețea națională de 56 centre Ship & Go, unde clienții pot ridica sau depune colete spre livrare, 5 centre naționale de sortare, 51 centre operaționale și o echipă de peste 2.450 curieri care efectuează peste 40 milioane de livrări pe an.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.