Carvago.com, în România

Carvago.com, cea mai mare platformă online din Europa pentru vânzarea mașinilor second hand, vine în România. Clienții români vor avea acces la peste 700.000 de mașini de calitate verificată, printr-un sistem complet de cumpărare aflat mereu la dispoziția lor.   

Jakub Šulta

Stând confortabil acasă, clienții pot alege orice mașină: Carvago verifică starea autovehicului, se ocupă de înmatriculare, asigurare și finanțare în doar 30 de minute și livrează mașina la orice adresă din România.

În plus, fiecare mașină cumpărată de pe această platformă online beneficiază de o garanție de 12 luni, care se poate extinde până la 5 ani. Mașina cumpărată poate fi returnată în 14 zile, fără să fie nevoie de un motiv anume din partea cumpărătorului.

Fiecare mașină este verificată tehnic de CarAudit, înainte de a fi achiziționată, astfel încât numai mașinile în perfectă stare sunt livrate clienților.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Ce caută un client în zilele noastre când cumpără o mașină la mâna a doua? Un cumpărător în care poate avea încredere, o mașină perfect funcțională și care arată super, o asigurare, înregistrare și livrare fără probleme și o garanție flexibilă. Carvago răspunde la toate aceste cerințe, oferind chiar mai mult: o schimbare radicală în standardele vânzării de autoturisme second hand și un proces de achiziție mult mai transparent. Venind în România, platforma online Carvago își extinde businessul în Europa prin serviciul accesibil, certificat și ușor de utilizat pentru cumpărarea de mașini second hand. Clienții din România pot alege din peste 700.000 de mașini verificate second hand din toată Europa, care au mai puțin de 10 ani și sub 160.000 km la bord.

Înainte de vânzare, fiecare mașină este subiectul unei inspecții tehnice realizate de CarAudit, astfe încât doar mașinile în perfectă stare sunt livrate clienților. Toate mașinile beneficiază de o garanție de 12 luni, care poate fi extinsă până la 4 ani. Toate mașinile cumpărate pot fi returnate în termen de 14 zile, fără un motiv anume din partea cumpărătorului. După ce primesc raportul tehnic din partea CarAudit, clienții pot rezolva asigurarea și finanțarea în 30 de minute, chiar dacă vânzarea se face din altă țară, apoi pot alege livrarea mașinii acasă. Datorită faptului că mașinile sunt cumpărate de Carvago înainte de a fi vândute clienților, asta certifică garanția și faptul că ele pot fi returnate în cazul unor probleme.

„Carvago este un serviciu care simplifică enorm întregul proces de vânzare a mașinilor. Spre desoebire de vânzătorii de mașini second hand. Noi nu deținem nicio mașină, deci nu forțăm clienții să cumpere un model anume. Din contră, ne mândrim cu o transparență absolută. Analizăm aproximativ 5 milioane de anunțuri de mașini zilnic și numai 10-15% dintre aceste anunțuri sunt listate pe platforma noastră. În plus, fiecare mașină face subiectul unei inspecții tehnice de la CarAudit înainte de a fi vândută, ceea ce înseamnă că putem preveni vânzarea unei mașini de o calitate necorespunzătoare”, spune Jakub Šulta, CEO Carvago.com.  

Carvago s-a impus imediat pe piața din Cehia din 2020, iar din 2021 a fost disponibilă pe piețele din Slovacia, Polonia, Austria, Germania și Italia. ”Până la finele anului, intenționăm să lansăm serviciul și pe piețele din Spania și Elveția, obiectivul nostru fiind să devenim un jucător pan-european important care să schimbe piața de mașini second hand după modelul Carvago”, spune Šulta, vorbind despre planurile companiei. „Credem că piața din România este una foarte importantă, de aceea am ales România ca o nouă țintă care ar trebui să ne ajute să ne atingem obiectivele la nivel european”, a mai spus Sulta.

Despre CarAudit

Auditul auto este o inspecție tehnică independentă care este efectuată de partenerii noștri certificați din toată Europa. Ca parte a serviciului CarAudit, un mecanic autorizat va inspecta personal mașina. Această inspecție include un total de 270 de puncte de inspecție, inclusiv verificarea VIN, un testul de conducere a mașinii, documentația de service și înregistrările de la dealeri autorizați, dacă este cazul. Aceste înregistrări sunt comparate cu starea reală a mașinii. Dacă mașina nu este în stare perfectă, nu o vom recomanda pentru cumpărare.

Despre Carvago.com

Carvago.com este cea mai mare piață online din Europa pentru mașini second hand. Oferă clienților din șase țări europene o gamă de peste 700.000 de mașini verificate și intenționează să intre pe piețe suplimentare în 2022, operând în prezent în șapte țări europene, inclusiv România. Cu începere efectivă din ianuarie 2021, Carvago a înregistrat o creștere cu zeci de procente lună de lună, vânzând acum mii de mașini în fiecare lună în toată Europa. Carvago oferă clienților săi un serviciu cuprinzător de la inspecția și importul mașinii, până la asigurare și finanțare, apoi procesarea înmatriculării și livrarea mașinii la domiciliul clientului.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.