Câștigătorii RTCY 2018

Cea de-a noua ediție a concursului Romanian Transport Company of the Year a fost câștigată de compania H.Essers, care a primit, de asemenea, Premiul special pentru IT, Premiul pentru Management, precum și Premiul pentru Popularitate (cea mai votată companie de către cititorii Ziua Cargo).

Locul al doilea a fost adjudecat de către Logistic E van Wijk, care a câștigat, de asemenea, Premiul pentru Siguranță Rutieră și Premiul pentru Stabilitate Financiară.

Locul al treilea a fost câștigat de compania Vectra International.

La secțiunea „flote mici”, compania câștigătoare a fost Asexpress.

Gala Ziua Cargo s-a desfășurat joi, 15 noiembrie, la Face Club București, evenimentul reunind aproximativ 400 de participanți.

Companiile participante la concurs sunt evaluate de către un juriu alcătuit din autorități, specialiști și asociații patronale: ARR, ISCTR, RAR, Poliția Rutieră, IFPTR, 123 Cargo-BursaTransport, FORT, UNTRR, ARILOG, APTE 2002, COTAR, MARSH, Jinga & Asociații, TAPA, Ziua Cargo.

La baza evaluării au stat mai multe criterii, dintre care amintim: situația financiară (pentru fiecare companie a fost realizat un audit financiar), situația accidentelor și amenzilor, soluții IT utilizate, programul de pregătire al angajaților, implicarea în acțiuni menite să apere interesele breslei și acte de responsabilitate socială…

(Radu BORCESCU)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.