CEO Clubs, în Globalworth Tower

Globalworth anunță un nou parteneriat, cu CEO Clubs, membru al comunității elitiste Superbrain pentru management de top al companiilor și una dintre cele mai importante rețele de networking de business din țară.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Globalworth a semnat un contract de închiriere cu CEO Clubs pentru  spații de birouri într-una dintre clădirile emblematice din București, Globalworth Tower. Noua casă a CEO Clubs  își va primi membrii la etajul 10, într-un spațiu generos de peste 400 mp, începând cu data de 1 septembrie 2023. Pe lângă evenimentele binecunoscute organizate de club, noul sediu va fi pus la dispoziția exclusivă a membrilor pentru întâlnirile  de afaceri ale acestora.

CEO Clubs, fondat în România acum mai bine de un deceniu, numără în prezent peste 300 de membri și a curatoriat peste 1.000 de CEO și proprietari ai unora dintre cele mai importante companii din țară. Demonstrând constant valoarea sa pe piața din România, cât și cererea mare pentru platforme de leadership de top, clubul include în prezent entități ca Owners Club, Executives Club și CEO Clubs Transylvania, fiecare organizând întâlniri și activități exclusiviste pentru membri. Toate acestea le oferă liderilor de afaceri oportunitatea să interacționeze și să învețe unii de la ceilalți într-un mediu relaxat, să construiască relații de încredere și să își conducă afacerile bucurându-se de timpul valoros petrecut împreună.

Ema Iftimie

CEO Clubs International România, cu accentul său pe dezvoltarea leadership-ului și promovarea unei culturi a inovației, se încadrează perfect în viziunea noastră, a declarat Ema Iftimie, Head of Leasing la Globalworth România. Acest parteneriat reflectă angajamentul nostru continuu pentru susținerea comunității de afaceri din inima Bucureștiului. Suntem entuziasmați de mediul foarte dinamic pe care CEO Clubs îl va aduce în Globalworth Tower.

Suntem încântați să ne mutăm în Globalworth Tower, o referință a calitații atunci când vorbim despre spații de birouri, a declarat Sotiris Chatzidakis, fondatorul CEO Clubs International România. Noul sediu al CEO Clubs va oferi un mediu stimulant pentru cei peste 300 de membri ai noștri, unde vor putea să îndrume și să învețe deopotrivă, să se conecteze și să se dezvolte. Fără îndoială, noua noastră locație ne va îmbunătăți eforturile de a aduna laolaltă actorii principali de pe scena afacerilor românești.

Globalworth Tower, clădirea fanion a Globalworth din București, dispune de o suprafață totală închiriabilă de 54.000 mp și de o accesibilitate excelentă. Globalworth Tower este prima clădire atât din România, cât și din Europa de Sud-Est, care a primit acreditarea LEED Platinum, cea mai înaltă recunoaștere din zona sustenabilitătii. Clădirea de birouri premium este una de „Clasa A” si are o înălțime de 120 m și 26 de etaje supraterane.

Globalworth Tower combină funcționalități tehnice avansate cu caracteristici din zona sustenabilității și asigură un echilibru perfect între spațiile generoase de birouri și spațiile de retail de la parterul clădirii. Situată în apropierea mall-ului Promenada, clădirea de birouri se află într-un nod de transport public, cu acces rapid la metrou, tramvai și autobuze. Printre chiriași se numără Anritsu, Bunge, Ferrero, Huawei, Inditex, Mega Image, NNDKP, Prime Kapital, Vodafone, Wipro, Naxxar, Regina Maria, Aera, Crowdstrike.

Globalworth este o companie imobiliară listată, activă în Europa Centrală și de Est, cotată pe segmentul AIM al Bursei de Valori din Londra. Compania devenit investitorul predominant în domeniul imobiliar de birouri din piața CEE, prin pozițiile sale de lider atât în Polonia, cât și în România. Globalworth achiziționează, dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri și active imobiliare din sectorul de logistică/industrie ușoară, în locații premium, care generează venituri din închirierea de spații către companii de top din întreaga lume. Administrat de peste 260 de profesioniști în Cipru, Guernsey, Polonia și România, valoarea combinată a portofoliului său este de €3,2 miliarde, la 31 decembrie 2022. Aproximativ 96,4% din portofoliu este în active care generează venituri, predominant în sectorul de birouri, și închiriate unei game diversificate de peste 690 de corporații naționale și multinaționale. În Polonia, Globalworth este prezent în Varșovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk și Katowice, în timp ce în România, activele sale acoperă București, Timișoara, Constanța, Pitești, Arad, Oradea și Târgu Mureș.

CEO Clubs România face parte din comunitatea Superbrain de CEO, proprietari de afaceri și directori de top. Clubul oferă o platformă pentru lideri unde pot schimba idei, experiențe și oportunități de afaceri într-o atmosferă prietenoasă și de încredere, și își propune să ajute liderii să devină mai buni ca persoane și profesioniști prin interacțiunea cu alți lideri cu valori și aspirații similare, prin experiențe împărtășite și creștere personală.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.