CEO nou la Cargus

Cargus anunță numirea lui Yannick Mooijman în funcția de CEO al companiei de curierat, preluând acest rol de la Olivier Van Houtte, de la începutul lunii noiembrie.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Cu o experiență de peste 25 de ani, aria de expertiză a lui Yannick Mooijman acoperă segmente precum marketing, vânzări, fuziuni și achiziții, strategie și inovații, în companii multinaționale din Europa, Orientul Mijlociu și SUA. De asemenea, noul CEO Cargus are o vastă experiență în industria de curierat, conducând, din poziția de director general al companiei UPS, activitățile de business din patru țări din regiune (Ungaria, Grecia, România și Slovenia).

Yannick Mooijman

Yannick Mooijman preia funcția de CEO de la Olivier Van Houtte, care a pus bazele următorilor pași în dezvoltarea companiei, cu obiectivul de a transforma Cargus într-un lider al industriei de curierat, investind în calitate și inovație. În timpul mandatului lui Olivier Van Houtte, Cargus a accelerat extinderea rețelei Out of Home (OOH) și a lansat noua soluție de livrare în proximitate – rețeaua de lockere Cargus Ship&GO.

„Dorim să ne exprimăm aprecierea și recunoștința față de Olivier Van Houtte pentru modul în care a dezvoltat business-ul Cargus, abordarea orientată spre oameni și energia investită în accelerarea transformării Cargus ca primă opțiune de livrare pentru clienți. Suntem încrezători că Yannick are toată expertiza și experiența necesară pentru a face din Cargus o companie agilă și pregătită pentru expansiunea locală și internațională”, a transmis  Consiliul de Administrație Cargus.

Yannick Mooijman: „Sunt onorat de această oportunitate și aștept cu nerăbdare să împărtășesc expertiza și experiența mea pentru a susține evoluția și succesul viitor al companiei. Am gasit, aici, o echipă de profesioniști și oameni ambițioși, alături de  care vreau să continui să consolidez poziția Cargus de lider în soluții inovatoare, orientate către client și să contribui la extinderea companiei, atât la nivel local, cât și internațional. Activăm pe o piață foarte dinamică și este important să rămânem relevanți, prin agilitate și răspuns rapid și eficient la nevoile clienților noștri, oferind, în același timp, servicii de curierat excelente”.

Yannick Mooijman este cetățean olandez, deține un master în afaceri de la Universitatea din Groningen și a participat la diverse programe de formare executivă organizate de Harvard și Insead. Yannick este pasionat de strategiile centrate pe client, care permit organizațiilor să construiască și să valorifice un avantaj competitiv bazat pe o ofertă puternică de servicii, experiența clienților și modul agil de operare. Crede în succesul obținut prin încredere, muncă în echipă, asumare și parteneriat.

Toate investițiile și eforturile Cargus din ultimii ani au dus la obținerea celei mai bune rate de livrare de pe piața din România: 98% din totalul livrărilor Cargus ajung la destinatari în prima zi după preluare.

Despre Cargus

Cu o experiență de peste 30 de ani, Cargus este prima companie de curierat de pe piața românească. În prezent, compania numără peste 5.000 de angajați și colaboratori, oferă servicii de curierat cu livrare la adresă, dar și printr-o rețea națională de sute de locații SHIP & GO (magazine partenere și lockere), unde clienții pot ridica sau trimite pachete, deține 5 centre naționale de sortare, 51 de centre operaționale și o echipă de peste 2.500 de curieri care efectuează peste 50 de milioane de livrări pe an.

La începutul anului 2019, Cargus a fost preluat de Mid Europa Partners Investment Fund, unul dintre cei mai activi investitori din România. Cargus a înregistrat o creștere cu 20% a volumului vânzărilor în 2020. Pentru mai multe detalii, vizitați website-ul Cargus și pagina de Facebook Cargus.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.