CFR Călători a mărit numărul vagoanelor și locomotivelor

CFR Călători are în circulație cu 3,6% mai multe vagoane de tren, respectiv 881 față de 850, de la sfârșitul lunii februarie, față de luna ianuarie, procent comparabil cu media europeană anuală în ceea ce privește variația de parc. 

Reprezentanții companiei feroviare precizează că au fost reparate și modernizate 59 de vagoane (54 reparate, 5 modernizate). De asemenea, compania a retras 28 de vagoane pentru a fi introduse în reparații.

„În prima zi de mandat am stabilit ca obiectiv creșterea parcului activ de vagoane de la 850 la cel puțin 1000 (Obiectivul 1000+). După o lună de activitate la CFR Călători, am crescut parcul activ cu 31 de vagoane. Continuăm!’’, a declarat Dan Costescu, directorul general al CFR Călători.

Și numărul de locomotive și automotoare reparate și puse în circulație în luna februarie a crescut cu 8 unități, față de zero (0) în ianuarie.

Pe lângă suplimentarea zilnică a locurilor din trenuri, CFR Călători va crește în continuare și parcul activ de vagoane. Pe site-ul companiei va fi afișat, lunar, graficul cu numărul de vagoane CFR Călători aflate în circulație.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.