CNG România la SIAB 2018

Denisson Energy, firmă membră a Antares Group și Asociația Gazului Natural pentru Vehicule – NGVA Romania vor prezenta proiectul CNG România la Salonul Internațional Auto București – SIAB 2018, în perioada 23 martie – 01 aprilie. Participarea la acest eveniment face parte din activitățile de promovare și diseminare a proiectului, prezentând soluții optime de trecere de la carburanții tradiționali la carburanți alternativi și beneficiile semnificative ale acestora.

Prezentarea într-un stand expozițional a gazului natural comprimat ca soluție alternativă la carburanții tradiționali este o premieră în România. Într-un decor prietenos, la standul 5b din pavilionul B2,  vizitatorii vor putea face cunoștință cu viitoarele stații publice ale rețelei CNG România și vor putea obține informații cu privire la obiectivele proiectului, localizarea stațiilor, stadiul realizării fiecărei stații etc.

În cadrul standului, ca exemplu de bune practici privind conversia în sistem bi-fuel benzină-CNG, veți putea remarca primul autoturism convertit la noi în țară pentru a putea fi alimentat și cu gaz natural comprimat și soluții de conversie extrem de atractive. Partenerii din proiect vor aduce suficiente argumente în favoarea vehiculelor pe CNG.

De asemenea, la SIAB 2018 va avea loc în data de 28 martie, începând cu ora 10:00, în Sala Virgil Madgearu din Pavilionul B3,  Conferința “Programe naționale și locale orientate către reducerea poluării”, în cadrul căreia domnul Dumitru Becșenescu, președintele NGVA România, va susține prezentarea cu tema „Gazul natural comprimat – soluția viabilă de mobilitate verde. Importanța proiectului CNG Romania în contextul tendințelor interne și internaționale”.

Despre SIAB

Salonul Internațional de Automobile București (SIAB), evenimentul-emblemă al industriei auto din România, își propune să reia tradiția saloanelor auto internaționale în România la 11 ani distanță de la evenimentul precedent.

SIAB este recunoscut de către Organizația Internațională a Constructorilor de Automobile (OICA), fiind listat în calendarul oficial al acesteia. Ediția din 2018 a SIAB va fi organizată de către Romexpo în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie a României și în parteneriat cu Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile (APIA).

Harta Retelei de Statii CNG-Romania

Despre CNG România:

Proiectul derulat de Denisson Energy, firmă membră a Antares Group și Asociația Gazului Natural pentru Vehicule – NGVA România în cadrul Mecanismului pentru Interconectarea Europei (CEF), vizează implementarea primei rețele de stații de alimentare a vehiculelor cu gaz natural comprimat din România de-a lungul coridoarelor pan-europene.

În valoare de 5,2 milioane de EUR, proiectul beneficiază de o cofinanțare de 85% din partea Uniunii Europene și urmărește, printre altele, decarbonizarea și îmbunătățirea mobilității în Europa, prin amplasarea primei rețele de stații de CNG din România, pe axa centrală a coridoarelor principale de transport rutier TEN-T care leagă Centrul și Vestul U.E. cu statele din Sud-Vest și cu Marea Neagră, Constanța fiind punctul terminus al coridorului.

Detalii despre proiect și stadiile de implementare ale acestuia puteți găsi accesând www.cngromania.eu.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.