Colegiul Genesis își extinde spațiul educațional în nordul Capitalei

Liceul Teoretic „Genesis College” își extinde spațiul educațional, prin închirierea uneia dintre clădirile OMV Petrom din nordul Capitalei.

Cu o experiență de peste 25 de ani pe piața din România, unitatea de învățământ face astfel un pas strategic spre dezvoltare.

Noul sediu „Genesis College” din strada Coralilor va fi într-o clădire cu nouă etaje, proiectată la standarde de top și va putea găzdui până la 1.000 de elevi, care vor beneficia de cele mai moderne condiții de studiu. În suprafață de peste 10.000 mp, are amenajări care îl vor poziționa în rândul celor mai inovative spații adaptate și adecvate nevoilor generațiilor actuale de elevi și de profesori.

Astfel, noul sediu va dispune de multă lumină naturală, sisteme de ventilație și purificare a aerului de ultimă generație, grădini interioare, spații de relaxare, cafeteria pentru elevi și profesori, laboratoare performante, spații sportive, vocaționale și spații de lucru interconectate, care vor permite învățarea colaborativă.

Ioana Necula

Elevii evaluează astăzi o școală bazându-se pe o multitudine de factori subtili care transced calitatea programelor educaționale oferite. Familiile își doresc spații personalizate care să cultive aptitudinile copiilor, profesorii își doresc spații care să complimenteze învățarea colaborativă, creativitatea și wellbeing-ul în comunitate. (…) Acest nou campus este un întreg, un spațiu complet al dezvoltării educaționale, un pas înainte către viitor”, a declarat Ioana Necula, fondatoarea Genesis College.

Îmbogățirea portofoliului logistic cu noul sediu va asigura desăvârșirea strategiei educaționale și va reprezenta o opțiune de elită în spațiul educațional al capitalei”, a adăugat Necula.

Genesis College este o școală privată de top din nordul Capitalei, între primele înființate pe piața educațională din România, acreditată național și internațional în sistemul IB, pentru toate nivelurile de învățământ, de la grădiniță până la liceu. Este prima unitate de învățământ complet digitalizată din România, acreditată național și internațional prin programul International Baccalaureate (IB) World, cuprinzând cele trei programe integrate: pentru nivel primar (PYP – Primary Years Programme), gimnazial (MYP – Middle Years Programme) și liceal (MYP și DP – Diploma Programme). Programul educațional al Genesis College este flexibil și sigur și pune accent pe învăţarea centrată pe elev, concentrându-se pe nevoile sociale, emoţionale și academice ale copiilor.

Echipa de Real Estate din cadrul firmei de avocatură Wolf Theiss din București care a asistat Genesis College în acest proiect a fost formată din Roxana Roman (Dudău), partener, și Dana Toma, counsel coordonator.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.