COVID-19. Transportatorii COTAR vin în ajutorul românilor

Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (COTAR) lansează o acțiune umanitară, în această perioadă de criză fără precedent.

Astfel, transportatorii membri ai COTAR vor pune mai multe mașini la dispoziția personalului medical și a persoanelor cu dizabilități care trebuie să se deplaseze la spitale și clinici medicale.

Vom pune, gratuit, la dispoziția medicilor și a asistenților medicali, mai multe mașini, pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie să se deplaseze spre locurile de muncă și dinspre locul de muncă spre casă. De asemenea, vom pune mașinile și la dispoziția persoanelor cu dizabilități care trebuie să se deplaseze, în această perioadă, la unități sanitare. SPEED TAXI este primul nostru membru care își oferă serviciile, gratuit, în Capitală, iar în următoarele zile vom anunța ce alți membri se alătură demersului și cum pot fi contactați. Dorim să ajutăm societatea românească, prin această acțiune umanitară, pentru că transportul rutier de persoane este indispensabil societății, așa cum și societatea este indispensabilă transportului de persoane. În speranța că împreună vom putea trece cu bine peste această grea încercare, vom ajuta sistemul medical și persoanele nevoiașe cu tot ce vom putea”, a declarat Vasile Ștefănescu, președinte COTAR. 

Concret, compania SPEED TAXI, membru COTAR, va pune la dispoziția medicilor, asistenților medicali și persoanelor cu dizabilități trei mașini, dintre care două 8+1 și o mașină pentru persoane cu dizabilități. Cei care au nevoie de ceste servicii, în București, pot cere acest serviciu gratuit la numerele de telefon *9477, *9488 sau prin intermediul aplicației SPEED TAXI. Pe măsură ce se vor alătura acestei acțiuni umanitare și alți membri COTAR, vom anunța cum pot fi contactați.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.