CTP, parteneriat cu Blum în parcul industrial Bucharest North

CTP a încheiat un parteneriat cu Blum, unul dintre cei mai importanți producători de feronerie pentru mobilă pe plan global. CTP va amenaja în CTPark Bucharest North, în zona Ștefănești, un depozit cu o suprafață de 2.200 mp pentru filiala producătorului austriac.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Blum România își extinde astfel spațiul existent de depozitare pentru a putea răspunde creșterii înregistrate în ultimii ani în industria producției de feronerie pentru mobilier, care s-a reflectat și în rezultatele financiare ale grupului la nivel global. 

Andrei Koszti

Le urăm bun venit partenerilor de la Blum, este un brand premium foarte apreciat și ne bucurăm că  avem ocazia de a face parte din expansiunea lor. Industria producătoare de mobilă este într-o continuă dezvoltare și suntem convinși că CTPark Bucharest North, cât și celelalte parcuri din portofoliul nostru, pot oferi soluții complete care să răspundă tuturor nevoilor specifice acestui sector”, a afirmat Andrei Koszti, regional commercial manager, CTP România.

Blum deține un showroom în Otopeni, iar locația parcului CTPark Bucharest North, în proximitatea showroom-ului, cât și accesul facil au fost deosebit de importante în încheierea parteneriatului. Noul depozit a devenit operațional în primul trimestru al acestui an și este principalul punct de distribuție pentru toate produsele din portofoliul companiei. 

 „Proximitatea față de showroom-ul nostru din Otopeni, accesul facil, cât și posibilitatea de a ne extinde pe viitor spațiile logistice au reprezentat punctele cheie atunci când am optat pentru CTPark Bucharest North. Am apreciat extrem de mult și disponibilitate echipei CTP și capacitatea lor de a răspunde rapid tuturor solicitărilor noastre specifice” , a declarat Andrei Emil Miinea, administrator Blum România.

CTPark Bucharest North este situat în  zona Ștefănești – Afumați și se află în plin proces de extindere. Parcul industrial are acces facil la principalele drumuri de legătură precum A3, DN2, dar și către București și pune la dispoziția clienților opțiuni flexibile, începând de la suprafețe de 500 mp, pentru închiriere pe termen mediu și lung.

Despre Blum România

Filiala Blum România a fost înfiinţată în anul 1995 şi are în prezent un număr de 23 angajaţi. Compania oferă produse diverse de feronerie destinate producătorilor de mobilier, între care sisteme de ridicare pentru uși, sisteme de balamale, sisteme box, de glisare sau de compartimentare interioară, precum și tehnologii de mișcare și ajutoare pentru prelucrare. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.