CTP și Tuborg, parteneriat pe 5 ani pentru 10.300 m2

CTP a încheiat un parteneriat, pe următorii 5 ani, cu Tuborg România, pentru amenajarea în CTPark Bucharest North, proiect amplasat în zona Ștefănești, a unui depozit dedicat de 10.300 m2 care va fi personalizat pentru a răspunde nevoilor clientului. 

Andrei Koszti

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Tuborg România își extinde astfel spațiul existent de depozitare pentru a putea asigura o creștere și o eficientizare operațională a procesului de distribuție din București și din țară. Noul depozit va deveni operațional în luna ianuarie 2022 și va fi principalul punct de distribuție pentru toate produsele alcoolice și non-alcoolice din portofoliul companiei. 

Andrei Koszti, regional commercial manager, CTP România: „Este o plăcere și mă bucură să văd cum CTPark Bucharest North se dezvoltă și diversifică în același timp. În mai puțin de un an, am reușit să închiriem 85% din prima clădire, iar acum avem deja cereri pentru următoarea. Tuborg, unul dintre cei mai importanți producători de bere din România, a ales CTPark Bucharest North pentru a-și extinde spațiile logistice din care asigură distribuția în toată țara și le urăm bun venit în familia CTP”

Bogdan Costea,  VP Logistic Tuborg România: „Am ales parcul CTP din Ștefănești pentru extinderea capacitatii de depozitare și crearea unui centru logistic, deoarece ne oferă un spațiu special amenajat nevoilor noastre, acces facil la principalele rute de transport către întreaga țară și, nu în ultimul rând, pentru că este poziționat  în proximitatea fabricii Tuborg”. 

Tranzacția de închiriere pentru cei 10.300 m2 pe care Tuborg îi va ocupa în CTPark Bucharest North a fost intermediată de compania de consultanță imobiliară Cushman&Wakefield Echinox.

Rodica Târcavu, partener Industrial Agency Cushman & Wakefield Echinox: „Suntem onorați că am contribuit la o nouă tranzacție pe piața industrială și de logistică care a implicat doi jucători reprezentativi din România. Fiecare tranzacție are particularitățile sale și ne bucurăm că am reușit și de această dată să adresăm cerințele clientului nostru, Tuborg, prin identificarea celei mai bune soluții logistice în cadrul proiectului dezvoltat de către CTP”.

CTPark Bucharest North, situat în Ștefănești, județul Ilfov, are o suprafață totală de 21 de hectare, fiind dezvoltat în urma unei investiții inițiale de 65 de milioane de euro.  În București, CTP deține 5 parcuri industriale: CTPark Bucharest, CTPark Bucharest North, CTPark Bucharest West, CTPark Bucharest South, CTPark Chitila.

CTP este cel mai mare dezvoltator de parcuri industriale și logistice din Europa Centrală și de Est,  cu un portofoliu de 6,6 milioane m² pe care și-a propus să-l extindă la 10 milioane m² până în 2023. În România, CTP deține depozite de clasa A în 14 orașe din România: Arad, Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Oradea, Pitești, Sibiu, Timișoara, Turda, Ineu, Caransebeș și Salonta. 

De la sfârșitul lunii martie a acestui an, CTP este listată pe EURONEXT Amsterdam. În urma ofertei, capitalul social total emis și existent este format din 397.017.000 de acțiuni, ceea ce implică o capitalizare de piață de 5,6 miliarde de euro. Prețul ofertei a fost stabilit la 14 euro pe acțiune.

Despre Tuborg România

Tuborg România este unul dintre cei mai mari producători de bere de pe piaţa locală și singurul berar din București dezvoltat printr-o investiție Greenfield. Tuborg Romania are un portofoliu format din mărci premium și superpremium, internaționale și românești, care include și o selecție variată de beri speciale. În prezent, portofoliul include: Tuborg, Tuborg 0.0%, Tuborg Christmas Brew, Carlsberg, Carlsberg 0.0%, Bucur, Holsten, SKOL Original, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner Hefe Weissbier, Grimbergen Ambreé, Grimbergen Blanche, Kronenbourg 1664 Blanc & Rouge, Angelo Poretti, Bucur – bere de bulevard, cidrul premium Somersby şi Granini pe piaţa băuturilor răcoritoare.

Despre Cushman&Wakefield Echinox

Cushman&Wakefield Echinox este o companie de consultanţă imobiliară de top pe piaţa locală si afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent, ce administrează cel mai variat portofoliu de proprietăți de 488.000 metri pătraţi de spații de birouri, retail și logistice, atât în București, cât și în orașe principale din țară. Echipa de peste 80 de profesioniști și colaboratori oferă o gamă completă de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor și chiriașilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.