DAF a livrat 44 de vehicule de salubritate, la Belgrad

DAF Trucks a livrat, recent, 44 de vehicule de salubritate complet echipate către orașul Belgrad, capitala Serbiei. Comanda constă în camioane LF și CF, cu diverse configurații ale șasiului și cu o gamă largă de caroserii.

Astfel, din flota municipală de vehicule de salubritate din Belgrad, de 200 de unități, jumătate sunt, acum, camioane marca DAF. Decizia de a desemna constructorul olandez câștigător al cele mai recente licitații a fost bazată pe trei elemente cheie: performanțele în operare, fiabilitatea flotei și faptul că Gradska Ćistoća, firma de salubritate a orașului, poate cumpăra și opera vehicule complet echipate, inclusiv caroserii și echipamente, direct de la dealerul local, Braca Crnomarkovic.

Gradska Ćistoća răspunde nu numai de colectarea deșeurilor menajere din Belgrad, ci și de curățenia stradală și de deszăpezire. În plus față de vehiculele de colectare a deșeurilor cu încărcare posterioară, laterală sau prin partea superioară, cu capacități cuprinse între 18 și 22 mc, comanda include și cisterne pentru spălarea străzilor și automăturătoare, care pot fi convertite cu ușurință în pluguri de zăpadă, în timpul iernii.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.