DAF XD, primul camion de distribuție în ETS2

DAF Trucks și SCS Software au adăugat camionul de distribuție din Noua Generație DAF XD în jocul Euro Truck Simulator 2 (ETS2). Desemnat „Camionul Internațional al Anului 2023”, acesta este primul camion de distribuție care apare în popularul simulator virtual. Noua Generație DAF XD, prezentată anul trecut la IAA, a stabilit un nou standard în segmentul de distribuție regională și națională, distingându-se prin eficiență, siguranță și confort pentru șofer.

În acest simulator, utilizatorii pot experimenta virtual siguranța de top a modelului XD. Parbrizul mare și ferestrele laterale extinse, împreună cu poziția joasă a cabinei și opționala fereastră Kerb View, oferă o vizibilitate direct de neegalat. Vizibilitatea indirectă optimă este asigurată și în joc prin unicul sistem DAF Corner View și Sistemul de Viziune Digitală DAF.

„Sunt încântat să continuăm parteneriatul nostru cu DAF Trucks prin introducerea DAF XD în Euro Truck Simulator 2. Lansarea camionului DAF XD în lumea virtuală este un moment important în misiunea noastră de a face fiecare călătorie plăcută și autentică”, spune Pavel Šebor, CEO al SCS Software. Euro Truck Simulator este disponibil prin magazinul STEAM atât pentru dispozitivele android cât și pentru dispozitiviele IOS.

„Suntem entuziasmați să vedem DAF XD, echipat cu Sistemul de Viziune Digitală DAF, în Euro Truck Simulator 2, permițând utilizatorilor să experimenteze multe dintre calitățile unice ale camionului nostru de distribuție premiat”, afirmă Rik van Aken, director de marketing la DAF Trucks.

Noua Generație de camioane DAF XD este acum disponibilă în ETS2.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.