DAF XF 450, Premiul European pentru Transport Sustenabil

DAF Trucks a primit „Premiul European pentru Transport Sustenabil” (ETPN) pentru seria sa de camioane pentru distanțe lungi din Noua Generație DAF XF. Recunoașterea se adaugă la lista impresionantă de titluri prestigioase obținute de seria XF, inclusiv „Camionul Internațional al Anului”, „Green Truck” și premiile „European Truck Challenge”. ETPN, prezentat de ziarul german Transport, este o altă confirmare a calităților remarcabile ale seriei XF.

Noua generație DAF XF 450 a câștigat „Premiul European pentru Transport Sustenabil’”

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Scopul importantului premiu este de a recunoaște companiile din sectorul vehiculelor comerciale care demonstrează și susțin angajamentul pentru practici sustenabile. Ziarul Transport dorește să demonstreze că inițiativele responsabile și sustenabile pot merge foarte bine împreună cu eficiența și competitivitatea unui vehicul.

Eficiență de clasă superioară

Cu cabină alungită și foarte aerodinamică, camioanele din Noua Generație DAF au stabilit noi standarde în industrie în domeniile eficienței și sustenabilității, rezultând în consumul cel mai redus de combustibil și AdBlue din clasa sa.

Pentru a spori eficiența, se mai adaugă și intervalele lungi de service de până la 200.000 de kilometri, niveluri extrem de scăzute de ulei în carcasele axelor pentru a minimiza pierderile interne prin frecare, greutate redusă a vehiculului și sistemul inteligent de asistență avansată pentru șoferi, precum Controlul de Croazieră Predictiv.

Mai mult, seria de camioane din Noua Generație DAF oferă o vizibilitate directă și indirectă fără egal în segmentele lor, garantând cea mai înaltă siguranță pentru șofer și alți utilizatori ai drumului. Confortul șoferului vehiculelor stabilește, de asemenea, noi standarde cu cele mai spațioase și luxoase cabine din industrie.

„Cel mai convingător candidat”

Christine Harttmann, redactor-șef al ziarului Transport și membru al juriului, a subliniat semnificația realizărilor DAF în materie de eficiență, declarând: „Camioanele diesel rămân prioritare în deciziile de achiziție. Prin urmare, este important și corect ca producătorii să continue să îmbunătățească eficiența motoarelor cu ardere internă. Numeroasele intrări în categoria ‘Camioane cu Propulsie Convențională’ au demonstrat angajamentul tuturor producătorilor în acest sens. În final, însă, conceptul de design al camionului din Noua Generație DAF, reprezentat de DAF XF 450, a fost în mod clar cel mai convingător candidat pentru câștigarea premiului.”

„O mărturie a angajamentului nostru”

Bart Bosmans, Director Marketing și Vânzări, membru al Consiliului de Administrație DAF: „Suntem încântați de această recunoaștere importantă. Seria de camioane din Noua Generație DAF este o mărturie a angajamentului nostru pentru inovație și sustenabilitate. XF 450 ilustrează efortul pe care l-am depus în dezvoltarea celor mai eficiente camioane din industrie din punct de vedere al consumului de combustibil.”

DAF Trucks N.V. — o subsidiară a PACCAR Inc, o companie globală de tehnologie care proiectează și produce camioane ușoare, medii și grele. DAF oferă o gamă completă de unități de tractor și camioane vocaționale, oferind vehiculul potrivit pentru fiecare aplicație de transport. DAF este, de asemenea, un furnizor de top de servicii, inclusiv contracte de reparații și întreținere MultiSupport, servicii financiare de la PACCAR Financial și un serviciu de livrare de piese de primă clasă de la PACCAR Parts.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.