Daimler Truck Financial Services, parteneriat cu Raiffeisen Leasing

Daimler Truck Financial Services și-a început activitatea în România în parteneriat cu Raiffeisen Leasing.

Radu Ciocoiu
  • Daimler Truck Financial Services powered by Raiffeisen Leasing este operațional în România, de la finalul anului 2023, după ce Daimler Truck & Bus Romania, parte a grupului Daimler Truck AG, a încheiat un parteneriat strategic cu grupul Raiffeisen Bank International.
  • Noua divizie sprijină vânzarea de camioane și autobuze din portofoliul Daimler Truck prin asigurarea unor servicii variate de finanțare, în condiții avantajoase.
  • Parteneriatul debutează cu o campanie de vânzări, ce are în centru modelul de camion Actros L de la Mercedes-Benz Trucks.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Daimler Truck Financial Services GmbH a lansat anul trecut un parteneriat strategic cu grupul Raiffeisen Bank International, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii bancare corporate și de investiții din Austria și o banca universală de top în Europa Centrala și de Est (ECE), cu prezență și în România. 

Daimler Truck Financial Services powered by Raiffeisen Leasing oferă o gamă completă de soluții de finanțare în leasing financiar, credit și leasing operațional. Acest portofoliu de produse se adresează companiilor ce doresc să își completeze sau să își reînnoiască flotele prin achiziția de camioane, autobuze și autocare noi sau rulate din portofoliul Daimler Truck. 

Această cooperare strategică va permite potențialilor clienți să acceseze cu ușurință o gamă completă de soluții de finanțare, cum ar fi leasing financiar, leasing operațional, credite și produse de asigurare, adecvate pentru camioane și autobuze, sub eticheta Daimler Truck Financial Services powered by Raiffeisen Leasing. 

„Privim cu multă încredere asocierea cu partenerii de la Daimler Truck Financial Services, din perspectiva potențialului pe care îl va genera pentru clienți. Prin acest parteneriat, continuăm să ne consolidăm poziția ca finanțator de încredere pentru transportatorii din piața din România și avem convingerea că, prin viziunea noastră comună și experiența asociată, vom produce valoare substanțială pentru afacerile acestora. Transporturile reprezintă un sector cheie al economiei și credem că parteneriatul cu Daimler Truck Financial Services ne va ajuta să explorăm potențialul de finanțare existent, într-o piață dinamică și în continuă schimbare, în care cererea pentru transport și mobilitate este în continuă creștere”, a declarat Radu Ciocoiu, CEO Raiffeisen Leasing.

„Suntem încântați să anunțăm debutul activității Daimler Truck Financial Services în România, prin parteneriatul încheiat cu subsidiara locală a grupului  Raiffeisen Bank International . La fel ca întotdeauna urmărim să răspundem cu promptitudine nevoilor individuale ale clienților noștri, cărora le oferim o gamă integrată de produse și servicii:  pornind de la vehiculele potrivite pentru aplicația lor de transport, continuând cu serviciile post-vânzare și cele telematice și, poate cel mai important, soluțiile de finanțare. Împreuna cu Daimler Truck Financial Services am ales un partener puternic, de anvergură, și dornic să meargă alături de noi în oferirea de soluții complete de mobilitate, și anume Raiffeisen Leasing. Cu aceasta punem la dispoziția clienților noștri tot ce au nevoie pentru a-și îndeplini cu succes  misiunea de a ține lumea în mișcare”, a declarat Valeriu Zaharia, CEO Daimler Truck & Bus Romania.

„Venim cu o abordare 360 de grade, care are în centru experiența clientului, și integrează o ofertă de finanțare flexibilă și avantajoasă, pentru vehicule de înaltă performanță, echipate cu tehnologii avansate. Oferta este completată de servicii premium post-vânzare și cotații de asigurare personalizate. Suntem onorați să putem oferi aceste beneficii alături de Daimler Truck Financial Services, parte a grupului Daimler Truck, unul dintre cei mai mari producători de vehicule comerciale din lume, recunoscut pentru calitatea produselor și serviciilor pe care le oferă.” a declarat Monica Lazăr, director general adjunct Raiffeisen Leasing.

Campanie Mercedes-Benz Trucks – Patru ani fără griji.

Odată cu debutul parteneriatului, Daimer Truck & Bus Romania lansează campania „Patru ani fără griji”, ce promovează o soluție integrată de produs și servicii after sales, împreună cu o ofertă avantajoasă de finanțare.

Astfel, până la finalul lunii martie, clienții pot comanda camionul Actros L, în două variante de motorizare, cu pachet de service inclus timp de patru ani, la un preț imbatabil și cu o ofertă excepțională de finanțare în sistem credit.

„În campanie sunt incluse două dintre cele mai des întâlnite modele Mercedes-Benz Actros L în rândul cliențlor noștri, și anume 1848 LS cu înălțime normală de cuplare și 1845 LSnRL varianta cu șasiu coborît. Camioanele au în configurație cabina înaltă BigSpace, ce îndeplinește cele mai înalte standarde de confort la conducere și conțin pachete de dotări premium care aduc plus valoare în operațiunile de transport, din punct de vedere al eficienței, siguranței și confortului la condus”, a declarat Virgil Titirișcă, sales manager New Trucks în cadrul Daimler Truck & Bus Romania.

Pachetul de service Mercedes-Benz Complete oferă o acoperire completă pentru autovehicul și include toate lucrările de service și piesele de uzură, fiind valabil în rețeaua internațională de parteneri autorizați Mercedes-Benz Trucks. 

Oferta de finanțare din cadrul campaniei „Patru ani fără griji” este asigurată exclusiv de Daimler Truck Financial Services powerd by Raiffeisen Leasing.

Daimler Truck Financial Services 

Daimler Truck Financial Services este unul dintre cei mai mari furnizori captivi de servicii financiare din lume din sectorul vehiculelor comerciale. Ca parte a Grupului Daimler Truck, sprijină mărcile de camioane și autobuze ale Grupului cu servicii financiare personalizate, care includ soluții de leasing, finanțare, asigurare și închiriere. Obiectivul clar al Daimler Truck Financial Services este de a construi și de a menține loialitatea bazei de clienți a Grupului, precum și de a contribui la succesul financiar al Grupului. Daimler Truck Financial Services are aproximativ 1.900 de angajați și oferă servicii financiare pe 17 piețe din întreaga lume. Serviciile financiare joacă un rol vital pentru clienții Daimler Truck Group, permițându-le să-și folosească și să-și întrețină vehiculele în condiții flexibile și rezonabile, în special pe drumul către transportul cu emisii zero.

Raiffeisen Leasing

Raiffeisen Leasing este membră a grupului financiar austriac Raiffeisen şi activează pe piaţa românească, din anul 2002. Clienţii Raiffeisen Leasing sunt în principal persoane juridice, de la IMM-uri, la corporații multinaționale și municipalități, inclusiv persoane fizice. Raiffeisen Leasing oferă servicii de finanțare în leasing și credit, disponibile și în agențiile Raiffeisen Bank. Raiffeisen Leasing este membră a Asociației Societăților Financiare din România (ALB) începând cu anul 2004.   

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.