Dentstore se extinde la 8.500 mp în CTPark Bucharest

Dentstore, unul dintre cei mai mari distribuitori de echipamente dentare din România, și-a extins depozitul la 8.500 mp în CTPark Bucharest.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Parteneriatul dintre CTP și Dentstore a început, în 2018, când distribuitorul român de echipamente medicale s-a mutat într-un spațiu de 1.850 mp în CTPark Bucharest, extinzându-se treptat până la 8.500 mp în prezent. Dentstore își distribuie produsele din CTPark Bucharest către clienții săi din România și Bulgaria și este un jucător de top pe piața sa.

Nicoleta Gavrilă

Nicoleta Gavrilă, Asset & Community manager la CTP România: „Ne propunem întotdeauna să le oferim partenerilor noștri șansa de a se extinde rapid și eficient în locațiile lor existente. Ajungem să ne cunoaștem chiriașii și să știm ce au nevoie de la spațiul lor, iar atunci când sunt pregătiți să se extindă, îi ajutăm găsind sau construind spații noi în cadrul portofoliului nostru, spații care sunt adesea adaptate la cerințele lor. Acesta a fost cazul Dentstore, care a crescut de la primul depozit de 1.850 mp pe care l-a închiriat în 2018 la spațiul de 8.500 mp pe care îl ocupă în prezent. Povestea Dentstore dovedește încă o dată că abordarea noastră de a fi parteneri cu clienții noștri și de a oferi spațiul potrivit pentru afacerile în creștere rapidă este de succes.”

Dentstore are un depozit dedicat în CTPark Bucharest care îi acoperă toate nevoile. Parcul,
care oferă aproximativ 570.000 mp de spațiu logistic, este situat în apropierea intrării de
vest a Bucureștiului, cu acces direct la Autostrada A1, ceea ce sprijină distribuția eficientă a
echipamentelor medicale Dentstore.

Bogdan Tufeanu, director general Dentstore: „În 2018, am ales CTPark Bucharest pentru că ne oferă acces ușor la principalele noastre rute logistice, dar și la București, unde se află o mare parte dintre clienții noștri. De atunci, afacerea noastră a crescut și apreciem că am găsit aici atât soluții pentru nevoile noastre de dezvoltare, cât și o echipă dedicată care ne-a susținut pas cu pas în ultimii cinci ani.”

Construit în conformitate cu standardele BREEAM, CTPark Bucharest oferă spre închiriere
depozite de clasa A, destinate companiilor mici și mijlocii, cu spații flexibile de la 500 mp
până la 6.000 mp, dotate cu birouri și toate utilitățile necesare pentru cei care vor să își
dezvolte afacerea. CTPark Bucharest este un parc divers și foarte dinamic, cu rezidenți diverși, de la prăjitori de cafea și tipografii artizanale până la distribuitori de mașini agricole, feronerie, sisteme de răcire și încălzire, distribuitori online de cosmetice, dispozitive medicale și chiar producători de sisteme de colectare a apei de ploaie și profile de gips-carton. A evoluat în mod natural de la logistica mare la unități mai mici de ultimă milă, curierat, comerț electronic și retail în general, în principal datorită proximității sale față de una dintre cele mai populate zone ale Bucureștiului, zona de vest, dar și a accesului ușor la centrul orașului, cu stația de metrou Preciziei la doar 6 km distanță.

CTPark Bucharest este situat la km 13 al autostrăzii A1, la doar 15 minute de mers cu
mașina de stațiile de metrou Păcii și Preciziei. Cu o suprafață totală de 57,9 hectare, din
care 570.000 mp construiți, CTPark Bucharest dispune de toate facilitățile necesare,
precum cantină, punct medical și o zonă generoasă de spații verzi.

Despre CTP

CTP este cel mai mare proprietar, dezvoltator și administrator de proprietăți imobiliare
logistice și industriale listate în Europa, în funcție de suprafața închiriabilă brută, deținând
10,9 milioane de metri pătrați de GLA în 10 țări la 31 martie 2023. CTP certifică toate
clădirile noi în conformitate cu BREEAM Very Good sau mai bine și a obținut un rating ESG
„Low-Risk” de la Sustainalytics, subliniind angajamentul său de a fi o afacere sustenabilă. În România, CTP deține depozite de clasă A, cu o suprafață totală de aproximativ 2,5
milioane de metri pătrați, în mai multe orașe din România, precum Arad, Brașov, București,
Cluj-Napoca, Deva, Oradea, Pitești, Sibiu și Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.