Depozit nou Raben la Cluj. Un centru logistic de ultimă generație și conexiuni zilnice directe cu Europa

Noul depozit Raben din Florești, Cluj, reprezintă o investiție semnificativă în consolidarea rețelei de grupaj național și evidențiază angajamentul constant al Raben Group față de furnizarea de servicii logistice de înaltă calitate. 

Locația din Cluj a fost, încă din aprilie 2017, un centru important în rețeaua de distribuție națională pe care Raben Group a construit-o în România. Creșterea constantă a solicitărilor clienților și a volumelor de marfă a dus însă lucrurile mai departe. Cei 1.300 mp deținuți anterior de Raben au devenit insuficienți și au demarat o amplă extindere și modernizare, care s-a finalizat odată cu relocarea în noul spațiu din Florești, Cluj. 

Noul depozit, care și-a deschis porțile în noiembrie 2023, este o construcție modernă și spațioasă, cu o suprafață de 3.000 de metri pătrați, folosiți pentru transbordarea expedițiilor de marfă, dar și pentru a oferi soluții de logistică contractuală partenerilor Raben. Acesta este conceput pentru a răspunde nevoilor în continuă schimbare ale industriei logistice, asigurând un mediu optim pentru manipularea și stocarea mărfurilor într-un mod eficient și sigur. Noul depozit are 8 rampe de acces, pentru încărcarea și descărcarea rapidă a mărfurilor, și permite manipularea a până la 3.800 de paleți de marfă, zilnic.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale noului depozit este rețeaua sa extinsă de conexiuni zilnice directe cu restul depozitelor din România, cât și cu alte depozite Raben din Europa. Aceste conexiuni eficiente îi permit depozitului din Cluj-Napoca să faciliteze transportul rapid și fiabil al mărfurilor către destinatari. Conexiunile internaționale zilnice directe, operate de noul depozit Raben din Cluj, sunt:

  • Transport marfă Polonia – conexiune cu depozitul Rzeszow, Polonia
  • Transport marfă Cehia – conexiune cu depozitul Rokycany, Cehia
  • Transport marfă Ungaria – conexiune cu depozitul Dunaharaszti, Ungaria

Aceste legături zilnice directe sunt fundamentale pentru susținerea fluxului de mărfuri în cadrul lanțului de aprovizionare european și consolidează poziția Raben Group ca un partener de încredere și de prim rang în domeniul logisticii internaționale.

Raben Group 

Raben Group este un furnizor de logistică olandez, care oferă servicii complete TFL: logistică contractuală, rețea rutieră (internă, internațională și către Est), Fresh Logistics, FTL și transport intermodal, transport maritim și aerian.

Peste 90 de ani de experiență și recunoaștere pe piață permit construirea și menținerea unor relații pe termen lung cu clienții. Compania oferă logistică „cu chip uman” pentru întreprinderile mici, mijlocii și mari. Parteneriatul și încrederea fac parte din acest stil de cooperare. În afaceri, Raben respectă principiile fair-play-ului, deoarece consideră că relațiile bazate pe onestitatea reciprocă construiesc un mâine mai bun.

Grupul are 165 de filiale proprii în 15 țări europene (Austria, Bulgaria, Cehia, Estonia, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Letonia, Lituania, Olanda, Polonia, România, Slovacia, Ucraina, gestionează aproximativ 1.600.000 mp de capacitate de depozitare și în fiecare zi trimite 13.500 de camioane pe drumuri. În 2023, operatorul de logistică a înregistrat venituri de aproape 2 miliarde de euro. Totul a pornit însă de la o mică afacere de familie olandeză. Astăzi, valorile caracteristice organizațiilor de familie sunt încă importante pentru companie, care afectează pozitiv angajamentul angajaților și relațiile cu clienții.

Raben sunt „oameni cu Drive”. Este o echipă care iubește provocările și joacă mereu pentru un singur obiectiv. Fiecare dintre cei peste 11.000 de angajați are propriul impuls individual care face ca echipa să avanseze. Se disting prin antreprenoriat, energie și caută mereu mai mult.

Grupul vrea să fie motorul care nu numai că va menține lumea în funcțiune, ci și o va face mai bună și mai ecologică. Prin urmare, își implementează în mod constant strategia de dezvoltare durabilă bazată pe trei piloni: organizare responsabilă, protecția mediului și impact social.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.