Depozitul Cargus din Sibiu, relocat

Cargus anunță relocarea hub-ului său de sortare din Sibiu într-o nouă facilitate modernă, parte din CTPark Sibiu, începând cu luna mai.

Noul hub este proiectat să susțină standardele înalte de servicii pe care Cargus le oferă clienților săi.

Depozitul se întinde pe o suprafață de 3,100 de metri pătrați, mai mare decât în locația precedentă. Cu o nouă linie de sortare a coletelor și echipamente moderne de cântărire automată, hub-ul Cargus din Sibiu va procesa un volum mai mare de colete – până la 40,000 pe zi, răspunzând astfel creșterii pieței de e-commerce și nevoilor comercianților pentru servicii de curierat de calitate.

“Noul Hub situat în CTPark Sibiu face parte din strategia Cargus de a investi în facilități moderne, de ultimă generație, care să poată satisface creșterea volumelor și să ofere clienților servicii de înaltă calitate. Mai mult, Hub-ul din Sibiu este o facilitate construită special pentru nevoile și standardele noastre operaționale, integrând totodată sisteme eficiente energetic pentru un impact redus asupra mediului”, spune Nelu Gheorghiță, chief operating officer of Cargus.

Depozitul din Sibiu va procesa colete atât pentru serviciile de livrare la domiciliu, cât și pentru livrarea în rețeaua SHIP & GO. Mai mult, noua locație dispune și de o locație Cargus SHIP & GO de unde clienții își pot ridica coletele.

Investiția în noua locație face parte din strategia Cargus de a-și consolida poziția de lider în inovație și eficiență în industria de curierat din România. În acest an, Cargus plănuiește să relocheze 7 dintre depozitele sale.

„Ne bucură consolidarea parteneriatului pe care îl avem cu Cargus, prin înființarea unei noi facilități în Sibiu. Economia vibrantă a Sibiului și mediul de afaceri favorabil fac din acesta o destinație ideală pentru companiile care doresc să își extindă operațiunile. Suntem mândri să jucăm un rol în facilitarea creșterii și succesului Cargus în această regiune dinamică”, a declarat Andrei Brînzea, business development director CTP România.

Cargus operează în prezent cu cinci hub-uri naționale strategic situate în orașe importante din România: două în București (în CTPark București și în Măgurele) și câte unul în Sibiu, Brașov și Bacău. În plus față de aceste hub-uri, Cargus dispune și de două centre de tip gateway care joacă un rol important în operațiunile transfrontaliere (în CTPark Oradea Cargo Terminal și în Timișoara) și 36 de depozite în întreaga țară. În total, activele operaționale ale Cargus acoperă o suprafață de peste 220,000 de metri pătrați.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.