DKV BOX Europe permite de acum decontarea taxelor de pod în Danemarca și Suedia

DKV BOX Europe permite, de acum, decontarea taxelor de pod în Danemarca și Suedia, fiind acceptat la Podul Storebælt (Danemarca) și Podul Øresund (Suedia).

Højbroen set fra Sprogø.

Așadar, DKV BOX Europe acoperă 16 servicii de taxare în 13 țări europene. Aparatul de taxe de drum poate fi instalat rapid în sistem plug-and-play și este configurat și actualizat de la distanță, prin rețeaua de date mobile.

„Cu acest serviciu, facem un nou pas important către scopul nostru de a acoperi majoritatea rutelor de tranzit importante din Europa printr-un singur dispozitiv, făcând decontarea taxelor cât mai performantă și automatizată posibil pentru clienții noștri,” spune Jérôme Lejeune, managing director Toll/Refund Services la DKV Mobility.

DKV BOX Europe asigură decontarea taxelor de drum în Austria, Belgia, Bulgaria, Franța, Germania, Ungaria, Italia, Spania, Polonia, Portugalia și Elveția. Mai mult decât atât, aparatul de taxe de drum acoperă următoarele poduri și tuneluri: tunelurile Warnow și Herren (Germania), Liefkenshoek (Belgia), Podul Storebælt (Danemarca) și Podul Øresund (Suedia).

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.